USA-ban élők/régebben ott élők, ti befogadnátok egy személyesen nem ismert, de azért valamilyen szinten 'megbízható' személyt?
Természetesen nem a költözésre gondolok, hanem csak 3-4 hétre, pl. nyaralás. Én nem vagyok egészen biztos...
Szóval: megismerkedsz egy pl. 16 éves lánnyal levelezéssel, és ő elutazik hozzád/hozzátok tegyük fel 1 hónapra. Nyilván puszta nyaralásra kell gondolni! :D Miért? Mert így a legolcsóbb a szállás... stb. Ő igazából mindent fizet, amit kell csak nem fizetős a szállása. Mit gondoltok? Valaki belevágna egy ilyenbe? Nem a munkavállalás, csak VAKÁCIÓ! :))
Szexre gondolt az első természetsen.
Amúgy ezt, amit leírtál, coach surfingnek hívják, az egész világon működő hálózat van hozzá. Nem tudom, bele mernék-e vágni, de igazából nem hallottam még rossz tapasztalatokat, ajánlásokkal működik a rendszer (mondjuk ezért viszont, gondolom, "kezdőként" nehezebb is belevágni).
Igen iróniával arra gondoltam..
Sajnos Én Magyarországon lakom, de ha lenne keretem, biztos belevágnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!