Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ban élők/régebben ott...

USA-ban élők/régebben ott élők, ti befogadnátok egy személyesen nem ismert, de azért valamilyen szinten 'megbízható' személyt?

Figyelt kérdés

Természetesen nem a költözésre gondolok, hanem csak 3-4 hétre, pl. nyaralás. Én nem vagyok egészen biztos...

Szóval: megismerkedsz egy pl. 16 éves lánnyal levelezéssel, és ő elutazik hozzád/hozzátok tegyük fel 1 hónapra. Nyilván puszta nyaralásra kell gondolni! :D Miért? Mert így a legolcsóbb a szállás... stb. Ő igazából mindent fizet, amit kell csak nem fizetős a szállása. Mit gondoltok? Valaki belevágna egy ilyenbe? Nem a munkavállalás, csak VAKÁCIÓ! :))

2012. márc. 14. 22:14
 1/7 anonim válasza:
Ha természetben fizetne, akkor jöhet.
2012. márc. 15. 12:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogy kell érteni? Te befogadnád, ha fizetne a szállásért, vagy ha úgy amúgy azokért a dolgokért, amit használ?
2012. márc. 15. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Szexre gondolt az első természetsen.

Amúgy ezt, amit leírtál, coach surfingnek hívják, az egész világon működő hálózat van hozzá. Nem tudom, bele mernék-e vágni, de igazából nem hallottam még rossz tapasztalatokat, ajánlásokkal működik a rendszer (mondjuk ezért viszont, gondolom, "kezdőként" nehezebb is belevágni).

2012. márc. 15. 18:18
 4/7 anonim válasza:

Igen iróniával arra gondoltam..

Sajnos Én Magyarországon lakom, de ha lenne keretem, biztos belevágnék :)

2012. márc. 15. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
3-4 hét azért elég meredek... azt azért nem. Néhány napig lakott nálunk ismerős ismerősének ismerőse. Igaz, nekünk csak egyszobás a lakás, egy nagyobb házban más lehet a helyzet.
2012. márc. 16. 00:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki elvállalna passzolna az oroszoknak, prostit csinálnának belőled, elnyelne az alvilág 90%százalékban. Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen esete...
2012. márc. 20. 20:30
 7/7 anonim válasza:
haha, hát én ezt tervezem csak nem szexelni mennék ki, hanem akkor már összehaverkodok valami amerikaival neten, és ha megkedvel és mehetek hozzá, akkor nincs más hátra mint előre. de ez mindkét félnek nehéz... hát igen a bizalom.. :o
2012. júl. 29. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!