Ti ilyen esetben befogadnátok a sógorotokat?
Van egy 10 hónapos lányuk és a felesége a tudta nélkül újra teherbe esett (azt hazudta, tablettát szed).
Egyrészt megértem, hogy elhagyja, másrészt viszont nagyon sajnálom a feleségét és a kislányát.
Köszönöm
Senki nem mondta,hogy nem hibázott a feleség. De én sem látom a hű de nagy problémát. Előbb jön a tesó, ennyi.
Most komolyan van férfi, aki ilyenért elhagyja a feleségét? Valamiért csak elvette annak idején. Azért illene ezt házasságon belül megbeszélni. Nem az a megoldás szerintem, hogy most akkor magára hagyja a nagyobb gyereket is. Mert ő ugyan miről tehet, nem beszélve a meg sem születettről.
Én nem fogadnám be.
Régóta ismerem a sógoromat, mindig legalább 2 gyereket akart.
A baj az, hogy nem tud bízni a feleségében. Mi ebben olyan érthetetlen? Úgy érzi, előbb-utóbb úgyis szétmennének, mert ő nem bízna benne, a felesége meg kikérni az esetleges gyanúsítgatásokat.
Nézzük fordítva: a férj nagyon vágyik egy új állásra, de emiatt napi 2x1 órát kell utaznia, amit ugye a feleségétől és a gyerekétől vesz el. Ráadásul nem is fizet olyan jól, mint a mostani. Megbeszélik a feleségével, hogy most nem, mert az asszony GYED-en van, majd ha ő visszamegy dolgozni akkor. 2 hét múlva apuka hazajön hogy felmondott és hétfőn kezd az új helyen. Mindegy, hogy nem ezt beszélték meg, hogy mindenkinek árt vele a családon belül, de neki jó lesz, mert ő aztán nem tud várni.
A pici nem nem kívánt!
Ha a válás mellett döntenek, ugyanúgy fogja látogatni mint a nagyot.
Elég szomorú, hogy ilyen világban élünk: anya jól átb.ssza apát, aztán anya még azzal is zsarolhatja hogy "mit mondasz majd a gyerekeknek?" Ha nagyok lesznek, talán megértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!