Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyen esetben befogadnátok...

Ti ilyen esetben befogadnátok a sógorotokat?

Figyelt kérdés

Van egy 10 hónapos lányuk és a felesége a tudta nélkül újra teherbe esett (azt hazudta, tablettát szed).

Egyrészt megértem, hogy elhagyja, másrészt viszont nagyon sajnálom a feleségét és a kislányát.

Köszönöm

2012. jún. 24. 13:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
26%
Elolvastam, értelmeztem, mégsem tartom ekkora problémának. Jó?
2012. jún. 24. 22:26
 32/39 anonim ***** válasza:
56%
ha nem érted, akkor gratulálok a házasságodhoz, ezek szerint nálatok nem gond, ha átveritek egymást...
2012. jún. 24. 22:29
 33/39 anonim ***** válasza:
37%
Na-na! Vedd észre, hogy mihez van közöd, és mihez nincs. Majd ha én írok ki kérdést, arról alkoss véleményt, itt arról van szó, hogy te befogadnád a sógort, én meg nem. Én elfogadom a te álláspontodat, te is tisztelj meg azzal, hogy azzal foglalkozol, aki kérdezte a véleményedet! Köszike! :D
2012. jún. 24. 22:33
 34/39 anonim ***** válasza:
18%

Senki nem mondta,hogy nem hibázott a feleség. De én sem látom a hű de nagy problémát. Előbb jön a tesó, ennyi.

Most komolyan van férfi, aki ilyenért elhagyja a feleségét? Valamiért csak elvette annak idején. Azért illene ezt házasságon belül megbeszélni. Nem az a megoldás szerintem, hogy most akkor magára hagyja a nagyobb gyereket is. Mert ő ugyan miről tehet, nem beszélve a meg sem születettről.

Én nem fogadnám be.

2012. jún. 25. 10:10
 35/39 A kérdező kommentje:

Régóta ismerem a sógoromat, mindig legalább 2 gyereket akart.

A baj az, hogy nem tud bízni a feleségében. Mi ebben olyan érthetetlen? Úgy érzi, előbb-utóbb úgyis szétmennének, mert ő nem bízna benne, a felesége meg kikérni az esetleges gyanúsítgatásokat.

Nézzük fordítva: a férj nagyon vágyik egy új állásra, de emiatt napi 2x1 órát kell utaznia, amit ugye a feleségétől és a gyerekétől vesz el. Ráadásul nem is fizet olyan jól, mint a mostani. Megbeszélik a feleségével, hogy most nem, mert az asszony GYED-en van, majd ha ő visszamegy dolgozni akkor. 2 hét múlva apuka hazajön hogy felmondott és hétfőn kezd az új helyen. Mindegy, hogy nem ezt beszélték meg, hogy mindenkinek árt vele a családon belül, de neki jó lesz, mert ő aztán nem tud várni.

2012. jún. 25. 10:47
 36/39 anonim ***** válasza:
28%
Ajaj, mikor megnő a nem kívánt pici és megkérdezi apukát, hogy miért váltak el, nem lesz egyszerű az igazat mondani.
2012. jún. 25. 12:47
 37/39 A kérdező kommentje:

A pici nem nem kívánt!

Ha a válás mellett döntenek, ugyanúgy fogja látogatni mint a nagyot.

Elég szomorú, hogy ilyen világban élünk: anya jól átb.ssza apát, aztán anya még azzal is zsarolhatja hogy "mit mondasz majd a gyerekeknek?" Ha nagyok lesznek, talán megértik.

2012. jún. 25. 14:25
 38/39 anonim ***** válasza:
69%
Anyuka tett tönkre mindent. Némely válaszadó nem bírja felfogni, nem azzal van a gond, hogy jön a pici (ez bármilyen védekezésnél is előfordulhat), hanem az anya az apával megegyezett, egy szóval sem ellenezte, hogy várjanak a második babával, hanem belehajszolta a férjét akarata ellenére. Ráadásul épp anyagilag sem álltak úgy, várni kellett volna a gyerekkel. Hogy egy nő, egy anya ilyen önző hogy lehet, el nem tudom képzelni. De megérdemli, hogy elhagyják. Csak szegény gyerekeket sajnálom.
2012. jún. 25. 14:32
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak indok arra hogy meg akar szabadulni a nejtől... Ha jön gyerek, ha nem. Én nem fogadnám be...
2012. jún. 26. 01:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!