Ti ilyen esetben befogadnátok a sógorotokat?
Van egy 10 hónapos lányuk és a felesége a tudta nélkül újra teherbe esett (azt hazudta, tablettát szed).
Egyrészt megértem, hogy elhagyja, másrészt viszont nagyon sajnálom a feleségét és a kislányát.
Köszönöm
A nő bevallotta, hogy nem védekezett. Megszólalt a lelkiismerete....
Ha valaki megbeszéli a párjával, hogy x gyereket szeretnénk y korkülönbséggel, akkor ő ezt egyedül nem változtathatja meg! Ha neki ez nem felel meg, keressen másik párt aki ugyanúgy gondolkodik. De bólógatni hogy "persze, én is ezt szeretném" majd átverni a másik felet igenis gerinctelenség. Apró dolgokban talán, de gyerekvállalásnál? Kinek tesz jót? Esetleg magának. Kinek árt vele? A gyerek(ek)nek, a házasságnak, a szűkebb-tágabb családnak és bizony magának is....
Persze, a gyerekek a legnagyobb áldozatok a történetben, de ez már nem a sógorod hibája. Érthető, hogy ilyen nő mellett nem akar maradni.
A gumit is könnyen kibökte volna a feleség, amikor csak akarja.
Utolsó!
Itt nem az a legfőbb gond, hogy jön a gyerek, hanem az, hogy a felesége hazudott neki. Mit nem lehet ezen felfogni.
Az asszonyka átverte és még a férj vágjon ehhez jó pofát?
Honnan tudod, hogy nem akart másodikat?
Te mit tennél, ha a te feleséged játszaná ezt el veled?
23N
utolsó, látom, te nem érted a lényeget, nem a gyerek itt a probléma meg a terhesség, hanem az, hogy megbeszélnek valamit és azt leszarja a neje és hazudott neki...
te együtt tudnál élni valakivel, aki leszarja a véleményed és hazudik meg machinál a hátad mögött, viszont a képedbe meg bólogat, hogy egyetért veled? én nem...
24-es vagyok.
26-os köszönöm, hogy egyetértesz velem. Ha ketten mondjuk, talán más is megérti, hogy mi a férj problémája.
25! Ha csak becsúszott volna, akkor jogtalan lenne a férj panasza, de ez? Olvasd már el, mit írt a kérdező: a feleség bevallotta, hogy direkt nem szedte a bogyókat.
És annak idején megbeszélték, hogy akarnak pár évet várni, amit a feleség is támogatott. Aztán felrúgta az egyességet, és átverte... Hát erre nem mentség, hogy amúgy is akartak gyereket...
Jó, akkor leírok egy másik szitut...
nyert a lottón a család 15 milliót...megbeszélik, hogy vesznek egy kis lakást és a maradék pénzt elrakják és kamatoztatják, majd pár év múlva vesznek egy autót is
ehelyett a férj hazaállít másnap egy Lexussal....de nem baj, mert pár év múlva úgyis akartak venni egy autót...
remélem, most már megvilágosítottam számodra is a problémát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!