Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nem dolgozó nőtől elvárhat...

Egy nem dolgozó nőtől elvárható lenne hogy vasárnap ebédet főzzön?

Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
55%
Honnan tudjátok, hogy a pasi lakásában laknak?
2015. okt. 5. 22:26
 42/82 anonim ***** válasza:
78%

Nem dolgozik, nem főz, és a takarításhoz se nagyon ért.

Szóval semmit sem csinál, amíg az öcséd eltartja őt anyagilag.

Mocskos egy k..va. Mi az, hogy a férfi dolgozik, de ő nem? Hol itt az egyenlőség? De az öcséd se valami okos. Ha lenne egy kis esze, kidobta volna a nőt.

2015. okt. 5. 23:07
 43/82 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Öcsém lakótelepi 1,5 szobás lakásában laknak.
2015. okt. 5. 23:30
 44/82 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem tök mindegy mi mit gondolunk. Az is mindegy te mint gondolsz. Ha öcséd megunja, vagy már nem lesz jó neki, akkor majd lép. Egyelőre valamit csak kap tőle, ha ennek ellenére együtt vannak.

És jobban teszed, ha nem szólsz bele, meg nem kezded telebeszélni a fejét, mert úgy is te fogsz belőle rosszul kijönni. Vagy magától un rá, vagy nem. Azt a lányt ő választotta magának, nyilván nem véletlenül.

2015. okt. 6. 01:53
 45/82 anonim válasza:
85%

Én vidéki vagyok dee szerintem el várható.

Persze pláne ha el van tartva .

Vagy akár együtt fözés is ....

2015. okt. 6. 05:43
 46/82 anonim ***** válasza:
94%

Tegnap még csak annyit írtam, hogy alap, a hét többi napján is. Most már több információ birtokában kiegészítem a véleméynemet:

Ha az én lakásomban lakunk, és nem dolgozik, nem végez házimunkát, nem főz, ÉS még pattog is, hogy menjek anyámhoz zabálni, viharos gyorsasággal találná a cuccait a küszöbön. Femen-aktivisták, gyertek lepontozni, nem érdekel :)

2015. okt. 6. 07:58
 47/82 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a dolgozó édesanyám is tud vasárnapi ebédet főzni,illetve van ugy hogy naponta vagy 2 naponta főz...
2015. okt. 6. 10:44
 48/82 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem teljesen evidens, hogy ha egy pár egyik tagja 10-12 órákat dolgozik (hogy meglegyen a pénz a családnak), akkor a másik - otthon maradó - fél is letesz legalább ennyi munkát az asztalra.

És ha ez épp (a dolog jellegéből következően) házimunka, akkor AZT.

Ez így egyenlőség.

2015. okt. 6. 11:02
 49/82 anonim ***** válasza:
65%

39

Akinek büdös a munka, az már túl értékes ember nem lehet. Függetlenül attól, férfi-e vagy nő. Elég szomorú, hogy a mai világban, ahol elvileg a nemek egyenlőek, a nők még mindig rendszerszinten elvárhatják, hogy egy férfi keressen pénzt helyettük.

2015. okt. 6. 11:40
 50/82 anonim ***** válasza:
53%
Most nem is azért mert nő, de elvileg szereti a tesód, márpedig aki szereti és megteheti az segít a társának.
2015. okt. 6. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!