Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nem dolgozó nőtől elvárhat...

Egy nem dolgozó nőtől elvárható lenne hogy vasárnap ebédet főzzön?

Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
8%
aaaa
2015. okt. 5. 20:58
 22/82 anonim ***** válasza:
77%
Majd az öcséd eldönti ezt a kérdést, ha neki így jó, az ő dolga.Max. majd megtanul főzni magának.
2015. okt. 5. 21:01
 23/82 anonim ***** válasza:
56%

"Egyébként a takarítás sem az erőssége, inkább a körömlakkozás."

Lehet lepontozni, de ez MÁR MEGINT egy "mi a férfi és mi a nő dolga otthon" típusú provokatív kérdésnek tűnik.

2015. okt. 5. 21:02
 24/82 anonim ***** válasza:
78%

"Fodrász, de nincs nagyon munkája, alig, vagy egyáltalán nem dolgozik napokig, hetekig. Öcsém napi 10-12 órát dolgozik még szombaton is. Mégis azt kapja a fejéhez, hogy "menj anyádhoz, vagy a nővéredhez enni, ők biztos főznek." Vasárnap délben kel föl, addig vagy alszik, vagy magával van elfoglalva."

Basszus...

Valamit nagyon tudhat a bige, ha az öcséd ezt elnézi neki.

2015. okt. 5. 21:08
 25/82 anonim ***** válasza:
85%
#21: Igen, nekem. Közben rájöttem, hogy nem is igazi cigány ez a harapós pogi, hiszen a cigányok nem magyarnak, hanem parasztnak hívják a fehér embert.
2015. okt. 5. 21:09
 26/82 anonim ***** válasza:
80%

24-es ez nem az a típusú kérdés.

Itt arról van szó, hogy az egyik hülyére dolgozza magát, míg a másik konkrétan csak élősködik.

2015. okt. 5. 21:11
 27/82 anonim ***** válasza:
56%

Hát én lesz_arom ki mit vár el, sose fogok "vasárnapi ebédet" főzni. Kicsi korom óta gyűlölöm azt a cirkuszt, amit ez az egész vasárnapi ebéd mizéria kivált. Vasárnap pihenni kell. Nekem nem pihenés, hogy reggel nyolckor neki kell állni főzni, mert ugye, ha 12:00-kor nincs az asztalon a kaja, akkor itt a világ vége, aztán jön a család akiket ki kell szolgálni, aztán mire végez az ember a romok eltakarításával már délután 2óra. Nagyon sajnálom azt az ember, akinek ez a pihenés.

Ebben a konkrét helyzetben viszont csak az a lényeg, hogy öcséd mit akar. Ha neki az a fontos, hogy vasárnap 12:00-kor ott legyen az ebéd az asztalon, akkor rossz nőt választott. Ha ilyen alapvető dolgokban nem jutnak egyességre, akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat.

2015. okt. 5. 21:12
 28/82 A kérdező kommentje:
25. Nem régen költöztek össze. Öcsém mesélte, hogy a munkatársainak a párjuk visznek ebédet alkalmanként, neki még sosem vitt a barátnője. Én nem mondom azt hogy "férfi dolga, meg a nő dolga", csak kérdeztem, hogy nektek mi a véleményetek erről...
2015. okt. 5. 21:14
 29/82 A kérdező kommentje:
28. Sajnállak hogy te ilyen családban nőttél fel! Az én öcsémnek nem ilyen elképzelései vannak, amiket te írtál.
2015. okt. 5. 21:20
 30/82 anonim ***** válasza:
56%

És az öcséd miért másokhoz méri magát? Ha nekik nem vinne a nőjük kaját, az ő éhsége is csillapodna?

Ha nem tetszik neki, dobja ki a csajt.

2015. okt. 5. 21:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!