Egy nem dolgozó nőtől elvárható lenne hogy vasárnap ebédet főzzön?
Aztán lehet, hogy az ágyban olyanokat alakít, hogy a tesódnak még így is megéri eltartani! A luvnyák drágábbak, ott nincs kedvezményes bérlet!
:D
Netán a tesód nem ad haza elég pénzt, és nem telik ebédre! Szólj neki, hogy hajtson még többet!
:)
Szerintem legyen Peggy Bundy. Egész nap üljön a kanapén keresztbetett lábbal, nézze az Oprah-t és egye a bonbont és nevessen a férje képébe ha kérdi mit főzött vacsorára..
Bocsi, nem tudtam kihagyni 😁😅
Kedves Harapós Pogi,
Ugye nehéz az értő olvasás? Fuss neki még egyszer a válaszomnak, de most lassan olvasd el, aztán próbáld értelmezni. Ha nem megy, szólj, és segítek, majd szépen tagoltan elmagyarázom! Jó?
No és egyáltalán tudod, mi az a luvnya?
Húha, most túl sokat írtam, gondod lesz vele. Leírjam SMS stílusban?
Kis hülye!
:D
19. Ezt az üzenetet neked küldték?
Nem c. a lány, és egy teljesen átlagos megjelenésű lányról van szó. Azt mondja, az öcsémnek is ugyanannyi megfogni a fakanalat, mint neki. Egyébként a takarítás sem az erőssége, inkább a körömlakkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!