Mi a véleményed egy olyan férfiról aki veri a feleségét/élettársát?
mostmár kezdik elismerni, h genyóság egy nőt megverni, az h a lelki bántalmazást is elismerjék ugyanolyan bűnnek az már egy másik dolog....pedig lehet h rosszabb....
h valaki hagyja, az meg megint érdekes dolog, persze hibás, de azért ne kiáltsuk már ki ugyan olyan bűnősnek.....mert én azt tapasztaltam, h ezek az emberek, csak akkor kezdenek bele a bántalmazásba, ha mondjuk a nő szül nekik egy gyereket v éppen csak terhes....ja persze le lehet lépni, de azért ez nem olyan egyszerű pénz, lakás, munka nélkül....
"na jó, de mi van ha az áldozatnak nincs hova menni?
lakjon inkább az utcán?"
Ja, a verés a fúú, de rossz, de a háza meg kell, mi?... Aki akar megoldást találni, tud is. Nem egy megalázott asszonynak sikerült talpraállni, gyerekkel(!), ilyenek után.
Az ilyen férfit gyávának tartom. Ne olyan emberrel verekedjen, aki sokkal gyengébb és védtelenebb nála. Álljon ki egy olyan emberrel, aki vele egy súlycsoportban van. Vagy miért nem verekedik erősebbel, legalább megtudná milyen érzés az, amikor ő veri a feleségét.
Nem vagyok híve az erőszaknak, de ilyen esetben sokszor tényleg csak az segít, ha a nő családtagjai megleckéztetik a kedves férjet.
Italozik és amiatt verekedik vagy alapban ilyen erőszakos?
Undorító és szánalmas. Nem csoda, hogy az ilyen emberek végül a legmélyebbre jutnak az életükbe.
Sajnos én ezt tapasztaltam. Én nem a férj, vagy a feleség voltam, hanem a gyerek. Ráadásul az még rátett egy lapáttal, hogy a "probléma" mindig én voltam. Ugyanis mindig útban voltam, amikor apámra rájött a "kangörcs"... A legrosszabb az egészben, hogy sokan végig is nézték azt, amit velem csinál.
Azt nem részletezném, hogy mennyire sikerült tönkretennie az életem, s megnyomorítani a lelkem, de azért bennem van a kíváncsiság, hogy milyen ember lehettem volna, ha ő nem ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!