Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed egy olyan...

Mi a véleményed egy olyan férfiról aki veri a feleségét/élettársát?

Figyelt kérdés
Testileg/lelkileg...
2010. márc. 15. 12:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

mostmár kezdik elismerni, h genyóság egy nőt megverni, az h a lelki bántalmazást is elismerjék ugyanolyan bűnnek az már egy másik dolog....pedig lehet h rosszabb....

h valaki hagyja, az meg megint érdekes dolog, persze hibás, de azért ne kiáltsuk már ki ugyan olyan bűnősnek.....mert én azt tapasztaltam, h ezek az emberek, csak akkor kezdenek bele a bántalmazásba, ha mondjuk a nő szül nekik egy gyereket v éppen csak terhes....ja persze le lehet lépni, de azért ez nem olyan egyszerű pénz, lakás, munka nélkül....

2010. márc. 15. 12:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy mocsok állat!
2010. márc. 15. 12:39
 13/22 anonim ***** válasza:
71%

"na jó, de mi van ha az áldozatnak nincs hova menni?

lakjon inkább az utcán?"

Ja, a verés a fúú, de rossz, de a háza meg kell, mi?... Aki akar megoldást találni, tud is. Nem egy megalázott asszonynak sikerült talpraállni, gyerekkel(!), ilyenek után.

2010. márc. 15. 12:41
 14/22 anonim válasza:
100%

Az ilyen férfit gyávának tartom. Ne olyan emberrel verekedjen, aki sokkal gyengébb és védtelenebb nála. Álljon ki egy olyan emberrel, aki vele egy súlycsoportban van. Vagy miért nem verekedik erősebbel, legalább megtudná milyen érzés az, amikor ő veri a feleségét.

Nem vagyok híve az erőszaknak, de ilyen esetben sokszor tényleg csak az segít, ha a nő családtagjai megleckéztetik a kedves férjet.

Italozik és amiatt verekedik vagy alapban ilyen erőszakos?

2010. márc. 15. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
undorító egy ilyen ember vagy 10 év börtönt érdemelne+ egy kéz törést.gyáva ....................nem írhatok le csúnya szót.akinek ilyen gondja van az hamar álljon a sarkára és hadja ott mert csak rosszabb lesz.tapasztalatból beszélek.
2010. márc. 15. 12:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmigond!!Igaz én probáltam ellene tenni!!De sajna félév mulva valószinű ismét az útamba áll!
2010. márc. 15. 12:46
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
sok nő egyébként kiprovokálja hogy a férfi megüsse!én is már mentem neki pasimnak,mert hiába mondtam el valamit ötször,nem értette!
2010. márc. 15. 13:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nőt nem szabad verni.! Csak rúgodosni.(Bocs de ezt nem tudtam kihagyni.:))) Na komolyra fordítva a szót, az ilyen Férfinek levágnám a kezét.. h. többet soha ne tudjon egy nőt se megütni.. Ez a leundorítobb dolog ha egy gyengébbik nemet megaláznak.
2010. márc. 15. 13:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan undorító, mint egy gyereket bántani. Az ilyet nyilvánosan kellene kivégezni egy-egy nagyobb város főterén, mint anno a középkorban. És nem ám kötéllel, hanem úgy, hogy valóban elrettentő ereje legyen.
2010. márc. 15. 13:09
 20/22 anonim ***** válasza:

Undorító és szánalmas. Nem csoda, hogy az ilyen emberek végül a legmélyebbre jutnak az életükbe.

Sajnos én ezt tapasztaltam. Én nem a férj, vagy a feleség voltam, hanem a gyerek. Ráadásul az még rátett egy lapáttal, hogy a "probléma" mindig én voltam. Ugyanis mindig útban voltam, amikor apámra rájött a "kangörcs"... A legrosszabb az egészben, hogy sokan végig is nézték azt, amit velem csinál.

Azt nem részletezném, hogy mennyire sikerült tönkretennie az életem, s megnyomorítani a lelkem, de azért bennem van a kíváncsiság, hogy milyen ember lehettem volna, ha ő nem ilyen...

2010. márc. 15. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!