Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed egy olyan...

Mi a véleményed egy olyan férfiról aki veri a feleségét/élettársát?

Figyelt kérdés
Testileg/lelkileg...
2010. márc. 15. 12:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Mindkét félről megvan a véleményem. A tettes egy utolsó senkiházi, az áldozat meg egy szánalmas ember, hogy ezt elfűri.
2010. márc. 15. 12:06
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

Undorító!!

Sajnos én tapasztaltam ezt saját börömön mind2esetett!

Szerintem egyáltalán nem voltam szánalmas!Sajnos hiába menekültem jött utánnam!De már feljelentettem és már börtönben van!

2010. márc. 15. 12:11
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Gyenge, szánalmas.
2010. márc. 15. 12:11
 4/22 anonim válasza:
100%
Ennek a férfinek a hölgy férfi rokonaira van szüksége. Kezelésbe veszik egyszer szépen alaposan, hogy egész életében emlékezzen arra a napra, majd útjára engedik, hogy többé még a városba se merjen visszajönni.
2010. márc. 15. 12:15
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

én csak simán eltörném mindkét kezét, h a fenekét se tudja kitörölni :)

egyébként a nő sem normális, ha összebútorozik egy ilyennel... annyi normális férfi van a világon, és pont őket nem becsülik meg...

2010. márc. 15. 12:18
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a legocsmányabb dolog amit lehet tenni egy házastársal, akit persze elején szeretnek.. Ilyenkor rendőrséghez lehet fordulni de nem csinálnak semmit csak akkor ha vér folyik... Ált. a családtagoknak kéne elintézzék hogy az többet egy nőre kezet ne emeljen..
2010. márc. 15. 12:20
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem egyáltalán nem voltam szánalmas!Sajnos hiába menekültem jött utánnam!De már feljelentettem és már börtönben van!"

De te léptél is ellene! És nem engedted, hogy egy életre sanyargasson!

Elnézést, úgy értettem, hogy az a szánalmas, aki ezt hosszú éveken át, akár egy életen át is eltűri. Ne haragudj:)!

2010. márc. 15. 12:20
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Sok nő későn jön rá, hogy hibázott. Az ilyen ffi nem ember.
2010. márc. 15. 12:21
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

na jó, de mi van ha az áldozatnak nincs hova menni?

lakjon inkább az utcán?

2010. márc. 15. 12:24
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy az sem menti fel a bűne alól, ha a párja egy félénk, önalárendelő, kevéssé harcias természetű nő. A visszahúzódó jellemű nőknek is ugyanúgy joguk van a nyugodt élethez, mint azok, akik képesek az asztala csapni. Persze ez megtanulható valamilyen szinten - de az ilyen eseteknél nem az áldozattal kapcsolatban kell a miértekre rákérdezni, hanem az elkövetővel kapcsolatban. Őt kell felelősségre vonni.

egy feminista

2010. márc. 15. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!