Miért nem tud felnőni? Csak egy kicsit?
Testvérem 16 éves, én 17 vagyok lassan 18 de nem fogok elköltözni. A testvérem rettenetesen éretlen pedig tudja, nincs sok pénzünk (én is dolgozom adom a pénzt anyuéknak,a gépünket több mint 10 éve vették leárazáson emiatt nem szóljatok)de a tesóm mégis hisztizik hogy neki converse vagy milyen cipő meg táska kell ha a szüleink meg mondják neki hogy kenyérre alig van, megsértődik, hisztizik hisz tönkretették a kamaszkorát...nos igen érdekes mert nekem jó volt a turis ruha is meg a piacos ruha is de neeem neki mango-s meg next-es ruha kell ami méregdrága. Én ennyi idősen már csináltam a kisebb munkákat de ő egész nap ül a seggén és dirigál nekem hogy milyen lusta vagyok.De igazából én főzök mosok rá amíg anya meg apa dolgozik a szobája meg bűzlik ruhahalmok a földön és a többi és a többi.
Mit tehetnék hogy ne legyen ilyen ki hülye?Volt hogy lopott TŐLEM mert Ő discoba akar menni. Én 1x voltam discoban a 17. szülinapomon. Van barátom és igaz nem vagyok szűz de én 1 éve sincs hogy elvesztettem bezzeg a hugomnak 14 éves szülinapi buliján megtörtént valakivel (igen, nem tudja kivel mert részeg volt)és utána sírt mert mivan ha terhes lett.Szerencsére nem volt az.A szüleim nem engedékenyebbek se velem se vele.Én éjjel nappal dolgozok hogy meg tudjunk élni.
Mit tehetnék?Még egy tojást sem tudna magának sütni ha elköltözök a barátomhoz néhány év múlva.
Mi legyen?Hogy neveljük meg?A szüleim büszkék rám, hisz mindig jól tanultam de ő lóg a suliból.Anya kivan,apa dühös én meg mindjárt elalszom.....Nagyon fáradt mind a hármunk de a hugom kitalálta elmegy étterembe a barátnőivel.Klassz.
Mit tehetnék?SEGÍTSETEK KÉRLEK!
17/L
Sziasztok!
Sajnos a szüleink dolgoznak reggel 6-tól este 7, van hogy 8-9 ig is :(
De használt!Visszafogja magát a szobában rend van és már elmosogat maga után.Remélem így is marad:D
Köszönöm a segítséget!Nagyon hálás vagyok!
Hát nálam te vered ki a biztosítékot. Ha olyan jó nevelést kaptál a szüleidtől, akkor nem így oldod meg a problémákat. Nem te vagy az anyja, tehát akkor sincs jogod ehhez, ha a szüleid szerint ez normális. Nem csoda, hogy ilyen lett a testvéred:
"Hisztizett ezerrel szóval megkérdeztem anyuékat szabad-e a pofon.Megengedék.Na hát le is kevertem eggyet csak úgy csattant!
Erre a kis bolond vissza akarta adni, megfogtam a kezét, bevittem a szobájába, odaadtam egy légfrissítőt meg 2 szelet kenyeret vajjal és bezártam. Ez tegnap este történt. Reggel kinyitottam az ajtót de nem akart kikelni az ágyból, kirángattam. Nem tetszett neki és most nincs itthon pedig a suliból 2 kor engedik és 10 perc innen.Szóval hazaér le fog ülni TV-zni de nem tudja majd bekapcsolni mert kihúztam. Peparancsolom a szobájába és neki fog állni tanulni, ha nem 2 hét szobafogsák és nincs TV + egy hétig. Ma szabadnapos vagyok szóval volt időm kitaláni.
Jól csináltam szerintetek?
A komment megírásának időpontja: 03-15 15:54”
Amúgy szerintem te is csak kamuzol, mert 03-15-én tudtommal tanítási szünet volt.
Nagyából megjavult a tesóm nincs miről beszélni.
Nála ez használt.
És nálunk a 15.-e nem ünnep mivel Angliában lakunk.
Ha nem hiszed hát nem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!