Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezzdtem felnöni. Van menszeszem, nőnek a cici (nem kicsit) és szerelmes is vok ezt a tanárok látják rajtam?
"Elkezzdtem felnöni."
Testileg, legfeljebb. Vagy érted a finom célzásomat, vagy nem - a lényeg, hogy attól, hogy a tested kezd "felnőni", te még továbbra is egy gyerek vagy.
Ha elkezdtél felnőni, akkor itt az ideje magyarul megtanulni. Meg se bírtam számolni a hibákat az írásodban.
Amúgy a tanárok biztos látnak valamennyit abból, amit mondtál - de legtöbbször nem csinálnak semmit.
Ha jó viszonyban vagy az osztályfőnököddel, vagy valamelyik másik tanárral, akkor megpróbálhatod vele megbeszélni, vagy tanácsot kérni - valószínűleg segíteni fog, ha tud.
a tanároknak van saját magánéletük, nem nagyon érnek rá a diákokéval foglalkozni, hacsak nem fordulsz hozzájuk segítségért vmi miatt
a testi változásokat nyilván látják, mint ahogy a többi 10 egynéhány osztálytársadét is, de ez sem fogja őket különösebben lázba hozni
ha a nagy szerelem miatt romlik a tanulmányi eredményed, esetleg rákérdezhetnek, hogy mi bajod
Picim, te még nagyon gyerek vagy, a kamaszkor előtt állsz. Akkor kezdesz majd felnőni, amikor majd rájössz arra, hogy 11 évesen még akkor se tudnál emós lenni, ha tényleg lenne valami problémád az életben és maga az emóság nem lenne egy divatmajmoló hülyesége a túlzottan kevés problémával rendelkező fiataloknak.
Akkor kezdesz majd igazán fölnőni, ha észreveszed, hogy amiket most hatalmas problémának érzel, azokon igazából mindenki átmegy és az élet természetes részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!