A barátommal kicsit összevesztünk tegnap és azt mondta hogy egy ismerőse mondta neki hogy én sose fogok hozzá felnőni, ez egy kicsit rosszul esett ő27 én 22 vagyok, Mire mondhatták ezt? Ő azt mondja hogy nem a korkülönbségre értették.
ha ezt komolyan mondta, akkor a barátod egy felfúvalkodott majom, s ebben az esetben szrd le nagyívben(bocs) mielőtt teljesen alá nem ássa a (z ön-) bizalmadat!
Barátkozz olyannal, aki értékel, csodál téged!
Ha csak mérgében mondta, akkor felejtsd el, de azért legyél érzékenyebb a jövőben a hasonló jelekre(alázás) NE tűrd el, mert kis lépésekkel lehet a pokolba is eljutni a széles és sima úton..
(úgy értette, az ő emberi és szellemi nagyságához nem érhetsz fel sohasem! Igen??!!! akkor hagyd az elefánttoronyban megpunnyadni magában! Az élet a tiéd!)
Mindenesetre most TE vagy megsértődve, neki kell puncsolni!
Teljesen véletlenül "cseppentem bele" ebbe a kérdésbe.
A válaszolókat dicsérem: ritkán lehet ilyen szépen megfogalmazott, érthető válasszal találkozni itt a "gyakori"-ban.
Ilyenkor örülhet a kérdést feltevő, valójában megfontolt értékelhető válaszokat kapott.
Tehát nem ő állított, hanem egy ismerőse monda neki, hogy nem fogsz hozzá felnőni.
Ki ez az ismerős? Kicsit szarkeverőnek gondolom.
A barátodnak meg meg kell védenie. És azt mondani, én pont ezt a bohókás lány szeretem. Ha te 22 évesen "gyerekesebb " vagy akkor találd meg a megfelelő partnert.
Én férjnél vagyok és nem húszon éves. A mai napig nézünk rajzfilmeket a férjemmel, de olyanokat mint pl. Spongyabob:-)). De nekem ő a legjobb barátom is.
Én a helyedben megleckéztetném.
"Mire mondhatták ezt?"
ez volt a kérdés.
(-"nem a korkülönbségre"-)
Úgy értette, tehetségesebb, jobb pasi, nagyobb koponya, nem vagy hozzá méltó. rre szokták mondani.
Tudod mit??!! Akkor keressen csak olyat, aki fl tud hozzá nőni! Jó lesz neked lenn a porban - nélküle :)
Legalábbis ha a továbbiakban is úgy tűnik, hogy ez a véleménye neki, vagy ráhagyja másokra ez.
Ilyenre - ha szeret, tisztel - azt kell álaszolnia: - Óh, az én barátnőm remek csaj, nagyon tehetséges, elbűvölő, jó ember..stb - szeencsésnek érzem magam, hogy velem van!
Ha nem így válaszol, akkor megette a fene az egészet!
Nagyon rossz, ha egy életen át neked kell "felnőnöd" őhozzá.
A barátod nem igazán korrekt, hogy a saját véleményét másé ként közli. Mert itt erről van szó.
Ha nem a korkülönbségre értették, annál rosszabb, hiszen ezt azt jeleni, hogy nem fogod tudni megütni az ő szintjét.
Ha most így beszél veled (még ha okkal is, az most nem lényeg), akkor miket fog mondani ha egyszer komolyan összevesztek?
Ezen érdemes elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!