Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátommal kicsit összeveszt...

A barátommal kicsit összevesztünk tegnap és azt mondta hogy egy ismerőse mondta neki hogy én sose fogok hozzá felnőni, ez egy kicsit rosszul esett ő27 én 22 vagyok, Mire mondhatták ezt? Ő azt mondja hogy nem a korkülönbségre értették.

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 07:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedésedre
2010. jan. 29. 07:35
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

ha ezt komolyan mondta, akkor a barátod egy felfúvalkodott majom, s ebben az esetben szrd le nagyívben(bocs) mielőtt teljesen alá nem ássa a (z ön-) bizalmadat!

Barátkozz olyannal, aki értékel, csodál téged!

Ha csak mérgében mondta, akkor felejtsd el, de azért legyél érzékenyebb a jövőben a hasonló jelekre(alázás) NE tűrd el, mert kis lépésekkel lehet a pokolba is eljutni a széles és sima úton..

(úgy értette, az ő emberi és szellemi nagyságához nem érhetsz fel sohasem! Igen??!!! akkor hagyd az elefánttoronyban megpunnyadni magában! Az élet a tiéd!)

Mindenesetre most TE vagy megsértődve, neki kell puncsolni!

2010. jan. 29. 07:52
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Ezt Ő gondolja, csak nem merte aszemedbe mondani abban a formában. Ha nem így képzelné, akkor kikérte volna a nevedben az ismerős véleményét, megvédett volna! Sértődj meg, és hanyagold őt pár napig!
2010. jan. 29. 07:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezért velem is szakított egy srác aki 25 éves volt én meg csak 20. Akkor nem tartottam jogosnak,de most 7 évvel később be kell látnom,hogy igaza volt,én még kislány voltam. Aztán találkoztam a férjemmel,aki csak 1 évvel idősebb nálam és szépen felnőttünk együtt. Mellette teljesen magamra találtam,ami a másik srác mellett soha nem sikerült volna,mert valamiért én is elhittem,hogy ő mindent jobban tud. Az ilyen fiú nem érdemli meg,hogy vele maradj,mert egész életedben ezt hallgathatod majd.
2010. jan. 29. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Teljesen véletlenül "cseppentem bele" ebbe a kérdésbe.

A válaszolókat dicsérem: ritkán lehet ilyen szépen megfogalmazott, érthető válasszal találkozni itt a "gyakori"-ban.

Ilyenkor örülhet a kérdést feltevő, valójában megfontolt értékelhető válaszokat kapott.

2010. jan. 29. 08:30
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Tehát nem ő állított, hanem egy ismerőse monda neki, hogy nem fogsz hozzá felnőni.

Ki ez az ismerős? Kicsit szarkeverőnek gondolom.

A barátodnak meg meg kell védenie. És azt mondani, én pont ezt a bohókás lány szeretem. Ha te 22 évesen "gyerekesebb " vagy akkor találd meg a megfelelő partnert.

Én férjnél vagyok és nem húszon éves. A mai napig nézünk rajzfilmeket a férjemmel, de olyanokat mint pl. Spongyabob:-)). De nekem ő a legjobb barátom is.

Én a helyedben megleckéztetném.

2010. jan. 29. 08:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a kérdésből tényleg nem derül ki, hogy hogyan viselkedett, vagy szokott viselkedni ez a lány. Ennyiből nem lehet eldönteni kinek van igaza.
2010. jan. 29. 08:45
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

"Mire mondhatták ezt?"

ez volt a kérdés.

(-"nem a korkülönbségre"-)

Úgy értette, tehetségesebb, jobb pasi, nagyobb koponya, nem vagy hozzá méltó. rre szokták mondani.

Tudod mit??!! Akkor keressen csak olyat, aki fl tud hozzá nőni! Jó lesz neked lenn a porban - nélküle :)

Legalábbis ha a továbbiakban is úgy tűnik, hogy ez a véleménye neki, vagy ráhagyja másokra ez.

Ilyenre - ha szeret, tisztel - azt kell álaszolnia: - Óh, az én barátnőm remek csaj, nagyon tehetséges, elbűvölő, jó ember..stb - szeencsésnek érzem magam, hogy velem van!

Ha nem így válaszol, akkor megette a fene az egészet!

Nagyon rossz, ha egy életen át neked kell "felnőnöd" őhozzá.

2010. jan. 29. 09:09
 9/12 anonim ***** válasza:

A barátod nem igazán korrekt, hogy a saját véleményét másé ként közli. Mert itt erről van szó.

Ha nem a korkülönbségre értették, annál rosszabb, hiszen ezt azt jeleni, hogy nem fogod tudni megütni az ő szintjét.

Ha most így beszél veled (még ha okkal is, az most nem lényeg), akkor miket fog mondani ha egyszer komolyan összevesztek?

Ezen érdemes elgondolkodni.

2010. jan. 29. 09:20
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Mindenki olyan okos. Hát honnan a szarból tudjuk hogy miért mondta? Lehet hogy ő a hülye, lehet hogy te. Nem? Jó hogy nem azt kérdezed, hogy mi van a hűtőtök hátuljában. Megbocsáss de nem mi élünk veled, így ennyiből nem derül ki. Sok hülye meg itt osztja...
2010. jan. 29. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!