Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátommal kicsit összeveszt...

A barátommal kicsit összevesztünk tegnap és azt mondta hogy egy ismerőse mondta neki hogy én sose fogok hozzá felnőni, ez egy kicsit rosszul esett ő27 én 22 vagyok, Mire mondhatták ezt? Ő azt mondja hogy nem a korkülönbségre értették.

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 07:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy ellaposodott a kapcsolatunk,meg hogy kevés szeretetet kap,de én akármitcsinálok,kedvébe járok az se jó neki.De máskor meg igy szeretlek meg husim meg ilyeneket mond.Nem tudok rajta eligazodni.6évevagyunk együtt ésaz anyjával lakik.De elvár olyan dolgokat is amiket az anyja is megcsinálhatja.
2010. jan. 29. 13:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Bis hogy hülyevagyok de én ugyérzem hogy soha nem tudnék utána más pasival lenni meg megbizni benne nem tudom miért érzem ezt?Szerintem ha csak ketten laknánk együtt akkor lehet hogy nem lenne ez az egész vitameg minden.megazt mondja hogy nem kap szerinte elég szeretetet,szerintem meg igen,énsokszor a kedvébe járok csinálok neki meglepetésvacsitmire hazajön de akornemtom semminek se örül?mit kéne még csinálnom?
2010. jan. 29. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!