Te felkelnél azért egy órával előbb, hogy a férjednek
készíts reggelit és becsomagold a tízóraiját?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy reggel fél 6-kor indul a busza, amivel dolgozni jár, de ő már felkel 4 kor, hogy intézze a dolgokat. Tudom, hogy semmi közöm hozzá, mert amíg nekik így jó, nekem tökmindegy. Csak kicsit megrökönyödtem rajta. Azt mondta nekem ez a szeretet jele.
Nem kelnék fel,a férjem megcsinàlja magànak kb. 10 perc alatt.
2015. szept. 26. 07:36
12/40 anonim válasza:
Te vagy az edit?
2015. szept. 26. 07:38
13/40 anonim válasza:
Igen, fel. :) Anyukám is mindig felkelt hamarabb, csakhogy együtt tudjanak reggelizni apával.
2015. szept. 26. 07:42
14/40 anonim válasza:
Mit kell másfél órával előbb felkelni ahhz, hogy egy lv-t/teát, meg egy szelet kenyeret - de egy tojás is kész max. 10 perc alatt - elkészítsen?!
Egyébként általában én keltem előbb és főztem teát, kv-t, de az 5-10 perccel azelőtt volt, hogy keltettem - próbáltam kirángatni - a páromat.
2015. szept. 26. 07:45
15/40 anonim válasza:
Ha ez örömmel tökt el, akkor persze..
Colt egy iső, hogy álláskereső coltam, minden további nélkül felkeltem az ebédet, reggelit el somagoltam a férjemnek.. Jólesett, hogy legalább ennyivel aegítem az ő munkáját.
Jelenleg én kelek így is jóval korábban (3őrával) már rég dolgozom, amikor a férjem kel..
Néha így is elkézsitem az enyémmel a tízóraiját.
Az viszont baromság, hogy ez lenne a szeretet jele.. Bár tény, ha nem szeretné nem kelne fel hamarabb ezért.. De fordítva nem igaz..
2015. szept. 26. 07:56
16/40 anonim válasza:
nem, nem kelnék fel. már cak aztért sem, mert a férjem reggel 3 kor indul dolgozni, én meg délelott 10 kor. a másik, neki már 30 éve a reggelije a csokis keksz...mást nem eszik meg. tizoraizni nem tizoraizik, mikor hazaér délben akkor bekap egy szelet sajtot, vagy sonkát..és majd csak este eszik normálisan. eloszor probálkoztam teruj-terulj asztalkámmal, végul mindent egyedul kellett megennem :DD ha olyan van, hogy elutazunk és kell az utra kaja, azt meg elkészitem elotte valo este. nem bibelodnék vele hajnalban.
2015. szept. 26. 07:58
17/40 anonim válasza:
Nem martirkodik senki nalunk
Mindenki maganak csomagol keszitem vagy vesz.
Muzli gyumolcs vagy joghurt egy perc munka.
Ha aludhatok alszom es a gyerekkel sem benak egyedul enni.
2015. szept. 26. 08:17
18/40 anonim válasza:
Igen, én sokszor felkeltem már ezért. Én viszonylag könnyen felkelek reggel, férjem viszont nagyon nehezen. Inkább nem eszik, hogy 10 perccel tovább tudjon aludni. Viszont az is előfordul, hogy este én hulla fáradt vagyok, a férjem meg még nem, és ő főzi meg másnapra az ebédet.
2015. szept. 26. 09:00
19/40 anonim válasza:
Kettőnk közül én ébredek nehezebben, ráadásul nálunk reggel még állatokat is kell etetni, úgyhogy én nem kelnék fel csak ezért. Este elkészítem a tízórait és berakom a hűtőbe. Reggelizni meg nem igazán szoktunk, csak megiszunk egy kávét, mivel a munkahelyen már 9-kor kajaszünet és addig nem szoktunk éhesek lenni.
De a férjem nem is várná el, hogy ezért korábban keljek.
2015. szept. 26. 09:11
20/40 anonim válasza:
19. vagyok, azt azért nem értem, hogy még ha korábban is kel emiatt, mi tart egy óráig neki? Egy könnyebb ebédet rövidebb idő alatt elkészít az ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!