Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te felkelnél azért egy órával...

Te felkelnél azért egy órával előbb, hogy a férjednek készíts reggelit és becsomagold a tízóraiját?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy reggel fél 6-kor indul a busza, amivel dolgozni jár, de ő már felkel 4 kor, hogy intézze a dolgokat. Tudom, hogy semmi közöm hozzá, mert amíg nekik így jó, nekem tökmindegy. Csak kicsit megrökönyödtem rajta. Azt mondta nekem ez a szeretet jele.
2015. szept. 26. 04:36
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
46%
Ferjem 6.40kor indul, 6.20 korul kelek es keszitek neki szendvicset.
2015. szept. 26. 09:24
 22/40 anonim ***** válasza:
71%

Én biztosan nem tenném meg.

És nem is várnék el ilyet senkitől sem.

Szerintem a férje is gáz, hogy ezt hagyja.

2015. szept. 26. 09:25
 23/40 anonim ***** válasza:
75%
Minden nap nem, de egyszer-egyszer persze.
2015. szept. 26. 09:29
 24/40 anonim ***** válasza:
85%
2-es vagyok.Sokan írják,nem értik miért kel valaki 1-1,5 órával hamarabb.A reggeli készítés tényleg nem tart sokáig,de én pl sokszor reggel elmegyek zuhanyozni,fogat mosok,megszárítom a hajam,felöltözök,sminkelek és ezeket mind szép nyugisan mert utálom mikor korán reggel rohanni kell :))
2015. szept. 26. 09:29
 25/40 anonim ***** válasza:
75%
Elég beteges dolog. A férje értelmileg terhelt, hogy nem tudja ellátni magát?
2015. szept. 26. 09:40
 26/40 anonim ***** válasza:
81%
bár a kérdés feleségeknek szólt, remélem nem gond, hogy válaszolok :) Feleségem is mindig felébred hogy reggelit készítsen, kikísérjen, sose vártam el tőle sőt mindig mondtam aludjon még. Viszont hétvégéken mikor itthon vagyok én ébreszem őt friss reggelivel, kávéval :)
2015. szept. 26. 09:50
 27/40 anonim ***** válasza:
83%

3:30kor kell ha nappalos

kizárt h felkeljek akkor - amúgy sem reggelizik soha max egy kv ... az ebédet előző nap becsomagolja, már ha visz, azt csak ki kell venni a hűtőből

én csak 6kor kelek ha dolgozom, 7kor ha nem, nem tudnék visszaaludni ha fel kellene kelnem olyan korán

2015. szept. 26. 09:55
 28/40 anonim ***** válasza:
35%

Jó, hát én is mosdok, beszárítom a hajam, még kicsit tornázok is, stb.

De akkor sem értem, hogy EZEN KÍVÜL magáért a reggeli készítéséért miért kell plusz egy órával hamarabb kelni. Hacsak nem három fogásos reggelit készít az illető.

Mert ugye a kérdésben ez az idő a reggeli készítésre van és nem egyébre. Tehát az egy óra nem a készülődésre, plusz reggeli készítésre van, hanem csak a reggeli miatt.

2015. szept. 26. 09:56
 29/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszaitokat!

Én továbbra sem tartom, hogy emiatt felkelnék, főleg, ha a férjem utána még alszik 2 órán keresztül, és elvileg neki is lenne ideje. Nem tudom ensem mi tart egy orahosszaig.

2015. szept. 26. 10:01
 30/40 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem a 24-es és néhányan nem értették a kérdést.

Az ismerősöd nem osztja be jól az idejét, nem kell egy óra ahhoz, hogy valaki reggelit készítsen, uzsonnát rakjon, bár ha valaki nagyon akarja, el tud vele pepecselni ennyi ideig.

Nyilván ő úgy érzi, ezzel is kifejezi a szeretetét, gondoskodó, anyáskodó típus.

Én sem kelnék ezért ennyivel korábban, de én is néha hosszasan elfőzőcskézek a férjemnek, csak nem hajnalok hajnalán. :)

Elképzelhető, hogy az ismerősöd amúgy is korán kelő és így is, úgy is kidobja magából az ágy.

2015. szept. 26. 10:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!