Te felkelnél azért egy órával előbb, hogy a férjednek készíts reggelit és becsomagold a tízóraiját?
Én biztosan nem tenném meg.
És nem is várnék el ilyet senkitől sem.
Szerintem a férje is gáz, hogy ezt hagyja.
3:30kor kell ha nappalos
kizárt h felkeljek akkor - amúgy sem reggelizik soha max egy kv ... az ebédet előző nap becsomagolja, már ha visz, azt csak ki kell venni a hűtőből
én csak 6kor kelek ha dolgozom, 7kor ha nem, nem tudnék visszaaludni ha fel kellene kelnem olyan korán
Jó, hát én is mosdok, beszárítom a hajam, még kicsit tornázok is, stb.
De akkor sem értem, hogy EZEN KÍVÜL magáért a reggeli készítéséért miért kell plusz egy órával hamarabb kelni. Hacsak nem három fogásos reggelit készít az illető.
Mert ugye a kérdésben ez az idő a reggeli készítésre van és nem egyébre. Tehát az egy óra nem a készülődésre, plusz reggeli készítésre van, hanem csak a reggeli miatt.
Köszönöm a valaszaitokat!
Én továbbra sem tartom, hogy emiatt felkelnék, főleg, ha a férjem utána még alszik 2 órán keresztül, és elvileg neki is lenne ideje. Nem tudom ensem mi tart egy orahosszaig.
Szerintem a 24-es és néhányan nem értették a kérdést.
Az ismerősöd nem osztja be jól az idejét, nem kell egy óra ahhoz, hogy valaki reggelit készítsen, uzsonnát rakjon, bár ha valaki nagyon akarja, el tud vele pepecselni ennyi ideig.
Nyilván ő úgy érzi, ezzel is kifejezi a szeretetét, gondoskodó, anyáskodó típus.
Én sem kelnék ezért ennyivel korábban, de én is néha hosszasan elfőzőcskézek a férjemnek, csak nem hajnalok hajnalán. :)
Elképzelhető, hogy az ismerősöd amúgy is korán kelő és így is, úgy is kidobja magából az ágy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!