Te felkelnél azért egy órával előbb, hogy a férjednek
készíts reggelit és becsomagold a tízóraiját?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy reggel fél 6-kor indul a busza, amivel dolgozni jár, de ő már felkel 4 kor, hogy intézze a dolgokat. Tudom, hogy semmi közöm hozzá, mert amíg nekik így jó, nekem tökmindegy. Csak kicsit megrökönyödtem rajta. Azt mondta nekem ez a szeretet jele.
nem. ha ilyen vágyam lenne, már este megcsinálnám :) (illetve van is, hogy tudom, úgy megy el hazulról megcsinálom este. De fordítva is igaz, van hogy ő készít nekem előre vmit. )
2015. szept. 26. 10:40
32/40 anonim válasza:
En kesobb indulok mint a parom, de en kelek elobb, megcsinalom a kettonk reggelijet. A ferj vagyok a valtozatossag kedverert.
2015. szept. 26. 10:44
33/40 anonim válasza:
Az én férjem ma 6-kor kelt, én csináltam neki a szendvicset. Ő is meg tudja csinálni, persze, de én nem bírom ki, hogy ne keljek fel. Ha nagyon rottyon vagyok, akkor persze alszok tovább. Ő soha nem várná el, hogy felkeljek, szokta is mondani, hogy feküdjek vissza. De én nyugodtabb vagyok, ha el tudom készíteni a reggelijét.
2015. szept. 26. 11:01
34/40 anonim válasza:
Igen, fel. Van, hogy reggel főzök meg délre, mert későn érek haza, akkor 7kor kelek, 8ra minden kész van:) de csak akkor ha valami olyat készítek, ami frissen finomabb, vagy ha gyorsan megvan (pl spagetti).
2015. szept. 26. 11:10
35/40 anonim válasza:
De pl ma ő készített nekem reggelit és kávét, én készültem legénybúcsúba, ilyen is. van
2015. szept. 26. 11:11
36/40 anonim válasza:
Egy órán át készíti a reggelit? Az igen.
2015. szept. 26. 11:26
37/40 anonim válasza:
Hát amikor reggel felkelek magamnak reggelit készíteni, akkor csinálnék neki is. De ezért nem kelnék 1 órával korábban. Minek? Ugyanannyi időbe telik kétszer annyi tojást sütni, mint fele annyit. Vagy összedobni egy extra szendvicset kb. 2 percnyi elfoglaltság. Nincs az a reggeli, amihez olyan sok idő kelljen, hogy hamarabb felkeljek miatta. Hét szentség, hogy nem fogok nekiállni levest főzni meg pulykát sütni hajnali 4-kor. :D
2015. szept. 26. 11:47
38/40 anonim válasza:
Az ideális az lenne, ha ketten együtt kelnénk fel egy órával előbb, hogy közösen elkészítsük a reggelit. Ez nekem a leírásból elég egyoldalúnak tűnik, már ha nem 12 órás melóról van szó, persze.
2015. szept. 26. 12:17
39/40 anonim válasza:
Nincs semmi a világon, amiért egy órával korábban felkelnék. Reggel még 5 perccel korábban kelnem is kín.
Alapból nyűgös vagyok minden reggel, nemhogy enni, inni sem tudok. Be kell vennem éhgyomorra a gyógyszerem, fél óra után ehetek csak. Kávézni nem szoktam. Megutálnék bárkit, aki miatt reggel korábban kéne kelnem, csakhogy szendvicset csináljak. Olyan passzív-agresszív vajazást csapnék, hogy az nem igaz.
2015. szept. 26. 17:09
40/40 anonim válasza:
15-ös vagyok
Emlékeztessetek, hogy kávé előtt meg se próbáljak gépelni...
Bocsánat..
Szerintem ez az adott embertípustol is függ..
Nekem volt olyan ismerősöm, aki azért kelt 3 utan, hogy takarítson, mosson, a férje 5 re járt dolgozni, ő 8- ra kis különbséggel végeztek.
Így nem akkor kellett ezeket csinalni, amikor együtt tölthettek volna időt.. És persze együtt koran mentek aludni...
De ez azért más..
Nem hiszem, hogy plusz 1 szendó miatt 1 órával korábban kell kelni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!