Gyereket szeretnék, de a férjem nem igazán vágyik rá. Mi lehetne a megoldás?
De jó, hogy sikerült beszélned vele, mit mondott ő? Még mindig nem akar változtatni? Arra volt válasza, hogy szerinte miért nincs sex?
Az en férjem (7eve vagyunk együtt) akkor csinált igy amikor stresszes volt allamvizsga stb miatt, akkor mindenféle közeledésemet elutasította, kb 1 évig tartott, s én már jóligen kaptam az agybajt, hogy most akkor ez így marad? Kb 27 voltam mikor ez zajlott, ő 26, ami valljuk be sehogy se normális ennyi idősen. Kb 3-4 havonta volt 1 sex, nagyon frusztrált a dolog, meg is mondtam neki, hogy itt vagy lesz változás vagy megy mindenki a saját útjára s kész. Aztán miután lejárt a stressz neki s nyugisabb lett megváltozott lassan lassan, először 2 havonta, aztán havonta, aztán két hetente s mostmár ha ránézek úgy akkor is gerjed. Szerintem ha őszintén elmondod neki akár többször is, hogy mit akarsz meggondolja ő is, végülis azt mondta nem tudna nélküled élni.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!