Gyereket szeretnék, de a férjem nem igazán vágyik rá. Mi lehetne a megoldás?
Őszintén nem értem, hogy ha gyereket szeretnél, akkor zt miért húztad eddig? Egyáltalán házasság előtt beszéltetek arról, hogy te szeretnél gyereket, ő meg nem? Nem is értem hogyan kerülhettél egyáltalán ilyen helyzetbe.
Mi megbeszéltük, hogy 30 éves korom előtt gyereket szeretnénk, majd 30 éves korom előtt csináltunk.
Nem az volt hogy, ja, szeretnénk..őő mikor? nem tudom, majd..jó, akkor majd..aztán egyszer csak 50 éves lettem.
Szval tényleg el nem tudom képzelni, hogy ez hogy alakulhatott így. Mit tudsz tenni? Őszintén? Szerintem semmit.
Sajnálom, hogy ez van, így alakult a helyzeted, de én úgy gondolom, hogy nem való gyerek egy olyan embernek, aki képtelen tervezni. Láthatóan nálatok össze se jön, hiszen már a gyerek összehozásához is tervezés kéne nagy valószínűséggel.
Mint írtam, szerintem semmit nem tudsz tenni.. Beszélhetsz vele, mást semmi egyebet. 40+ már ő is, nem fog megváltozni. Anno kellett volna ezeket a dolgokat megbeszélni, és anno kellett volna felismerned, hogy mekkora hátulütői vannak annak, amikor valakivel nem lehet tervezni. Ebbe az életstílusba egyszerűen nem fér bele egy gyerek.és mint látod, így is lett.
Beszélj vele, ami valószínűleg nem fog eredményt hozni.. Amit még tehetsz, hogy elhagyod és örökbefogadsz egyedül. Vagy beültetés donortól. (bár hülyeséget nem akarok írni, mert ez a része nem tudm hogy működik) Tőle egészen biztos nem lesz gyereked.
Igazából ti a családot úgy kezelitek, mint gazdasági és érzelmi egységet, köteléket, de ezen túl mint férfi és nő, nem léteztek benne. A férjednek valószínűleg hormonproblémái lehetnek, vagy potenciagondok, ezt viszont ki kellene vizsgáltatni, mert a szív és érrendszeri betegségek első jele, ha gond van a műszerrel.
Abszolút semmilyen szexuális érintkezés nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!