Gyereket szeretnék, de a férjem nem igazán vágyik rá. Mi lehetne a megoldás?
először is én nem hagytam volna annyiban,hogy hosszú évekig nincs közöttünk szexuális kapcsolat. és nem is értem,hogy egy felnőtt férfi miért ne akarna szexelni? ha nem csal meg akkor valószínű valamilyen betegség állhat a háttérben,szóval én már csak ezért is erőltetném,hogy menjünk el orvoshoz.
az meg egyenesen nevetséges,hogyha megfogan akkor megtartjátok. hogy foganna meg szex nélkül?:/
mindenképpen keressetek fel egy orvost ebben az ügyben,mert tényleg kifuttok az időből és akkor okolhatod a hátra lévő életedben miatta..de neked is tenni kell érte és megbeszélni+segítséget adni neki.mert amíg nincs rendben a szexuális életetek ,értelemszerűen nem is lesz gyerek
Mi a fene az a padhelyzet?
Szerintem impotens, és mélységesen szégyelli. Ez most durva lesz: állítsd választás elé, azaz vagy végigcsináljátok a mesterséges megtermékenyítést, vagy kiadod az útját.
Köszönöm a válaszokat.
Első válaszadónak igaza van, hogy én is hibás vagyok abban hogy évekig nincs szex. Mindenhez két fél kell. De a saját árnyékomat én sem tudom átlépni.Tehát nem vagok egy vehemens típus, aki mindenáron a "betevőt" keresi és követeli. Megértem ha a másik fáradt, szívesebben nézne filmet, vagy olvasna, mint szexelne, akkor én nem erőlködök hogy de szexeljünk. Nekem nagyon nehéz megtalálni a határt a megértő, türelmes, és aszexuális között. Kezdeményezés és kezdeményezés között külömbség van. Természetes,hogy van érintés köztünk, hiszen gyakran összebújunk filmezés közben. Simogatás (nem szexuális töltetű), puszi, csóka van köztünk, csak több nem. Nem tudok szexuálisan felizgulni, ha a másik félen nem látok viszont reakciót, tehát valahogy csírájában elhal a dolog. Egyszer-kétzer próbáltam lelazulni némi alkohollal, hátha az segít, és jobban kimuttatam hogy mit szeretnék, de még ez sem ját sikerrel.
Az hogy a férjem is a "tojásokat" szeretné kételkedem, mert soha nem volt ilyn típusú kapcsolata, nincs ilyen baráti köre, nincsenek "gyanus" jelek hogy ilyen formán megcsalna. Huszonévesen semmi gond nem volt a szexuális életünkkkel.
Te gyermeket akarsz, ő nem.
A, "Rábeszéled", esetleg akarata ellenére teherbe esel. Tudod, Saridon mellett... ez az ötlet ellenjavallt.
B, Elfogadod a helyzetet, és nem lesz gyermeked, gyerek nélkül élitek le az életeteket.
C, Ha egy kardinális kérdésben ennyire eltérő a véleményetek, és - ahogy írod - az intimitás a "kapcsolatban" nulla, akkor nem feltétlenül a megfelelő partnerrel vagy együtt, és most nagyon virágnyelven fogalmaztam.
A szekér akkor halad, ha mindkét ló egyirányba húzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!