Gyereket szeretnék, de a férjem nem igazán vágyik rá. Mi lehetne a megoldás?
Annó néztem a Dallast, de ilyen sztorira nem emlékszem. Kinek a története ilyesmi a sorozatban, már kívácsivá tettél?
De hidd el, ez nem egy bugyuta sorozat epizódból vettem, hanem valós probléma.
bocs de hosszú évek óta ez van, most nyílt ki a szemed, vagy mi?
ha évek óta nincs szex, gyereket hogy akarsz? lecsapolod?
elk.rtad az egészet, mire találsz egy normális korodbelit aki akar gyereket, mire terhes leszel stb. én már nem szülnék.
MINEK vagy vele? komolyan????!!
22-es válaszadónak írom
Nem kérdés számomra sem, hogy "elk..tam", túl sok megértés volt a részemről, és az idő mag haladt visszfordíthatalanul. Azzal is tisztában vagyok, hogy ha elhagyom akkor mire találok valakit, aki gyereket akarna, addigra nekem már késő, tehát ez nem célravezető út. "Minek vagy vele" kérdésedre: én eléggé agresszívnak érzem a felhangodat! Tudod egy krízis helyzetben, leki állapotban lévő emberhez így nem szólunk hozzá!!!Nagyon nehéz szakítani valakivel és felszámolni az életedet ha az illetőt szeretetd, és ha valakit igazán szeretsz és részednek érzel akkor nem olyan egyszerű összepakolni a motyódat, elosztani a javakat és vissza se nézni. Szex nélkül is lehet valakit szeretni, bármilyen furcsa neked de és ezt a kapcsolat csak egyik szegmensének tekintettem/tekintem. ez a kérdésre a válasz "hogy mindek vagyok vele".
Első férjemmel az ágyban minden rendben volt, de az élet egyéb területein viszont nem.(megcsalt, évekig munkanélküli volt és nem akart tenni érte hogy az változzon, pedig egyetemet végzett középosztálybeli családból származó pasi volt, folyton piszkált, azál akart önbizalmat szerezni, hogy engem kritizált stb)Igen ha megcsalna a férjem egyszerűbb dolgom lenne, vagy alkoholista lenne, vagy szerencsejátékos lenne, vagy durva, erőszakor személyiség lenne. De semmi ilyesmit nem tudok elmondani, figyelmes, értlmes helyes pasi. A külvilág engem ritka szerencsésnek lát, mert imádják a csajok/nők/nénik, mindenkinek szipatikus egyből stb..Sokan mondják viccesen a baráti körből, hogy őt választották volna annó (ezek régi ezer éves barátságok, egyetemről, középiskolából a férjemnek)...Erről a szex problémáról senki nem tud, még éppen azon a határon vagyunk, hogy azt hiszik csak még nem akart gyereket, azért nincs, engem meg mindenki jóval fiatalabbnak néz az ismerősök közül (én nem ebben a városban születtem és tanultam, tahát nem tudnak viszonyítani hogy kinek voltam osztálytársa, évfolyamtársa, azza hány éves lehetek valójában) ezért nekik még nem feltünő a dolog. Szóval ez a nagy helyzet.
ha szex nélkül is szereted, akkor most mit pattogsz hogy gyerek kell? akkor nagy szerelemben éljetek gyerek nélkül.
majd sajnállak...ja nem
tudod te a álompasid, max rémálom. szexelni nem hajlandó. orvoshoz nem megy, örökbefogadni nem akar, beszélni róla nem akar, csak homokba dugja afejét.
simán baromi gyáva és csak lapít mint a kaki a fűben.
erre aztán biztos irigyek lesznek a bnők, ha kiderül. max kiröhögnek, hogy olyan buta vagy, hogy rá vesztegeted az időd - de nyugodtan.
sztem törödj bele, hogy nem lesz gyereked, csak egy pasid aki max megölelget néha.
Családállításokba (ez egy terápiás módszer) gyakran előjön párkapcsolati próblémák háttereként, hogy valójában az egyik nem a szerelme a másiknak, hanem pótol valamit.
Azt mondod, hogy szeret, kedves, figyelmes, de nincs szex. Ez simán lehet olyan, hogy nem a szerelmeként kezel lelkileg, hanem pl. az elveszett testvéreként, a meg nem kapott anyai törődés helyet stb.
Mondjuk ha orvoshoz se hajlandó elmenni, akkor félő, hogy pszichológushoz se.
Esélyes, hogy másik férfit kell keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!