Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszer megüt, máskor pedig...

Egyszer megüt, máskor pedig aranyos? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Az élettársam, (2 éve vagyunk azok) úgy kb. fél éve eleresztett egy pofont. Nagyon megbánta akkor és napokig könyörgött, hogy menjek haza (mert a szüleimhez mentem). Én megbocsájtottam. De addig fajultak a dolgok, hogy már akármikor meg mer ütni, rúgni stb. De annyira, annyira szeretem, nem csak szerelemből, hanem mint barátot, hogy egyszerűen nem tudom elhagyni. Próbáltam rengetegszer, mindig sírógörcs jön rám, remegek stb. Nagyon rossz lett a kapcsolatunk, főleg most, hogy az anyja is mindenbe beleszól, és nem tudom mit tegyek. Tudom, a legtöbben azt fogják írni, hogy hagyjam el... De én azt szeretném ha lenne valami, amivel megváltoztathatnám a helyzetet. Amivel megfoghatnám és rájönne arra, hogy többet ne csinálja... Nagyon kérlek segítsetek!! Nem akarom, hogy vége legyen, de azt sem, hogy így menjen tovább!!!
2010. márc. 12. 23:32
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Ja és nem másik párra gondoltam.... Hanem valakivel, akivel megoszthatom a gondolataimat, akivel beszélgethetek, akinek elmondhatom a problémáimat, és ez lehet barát, család, akármi... Nekem ilyen nincs. Anyukámék nem nagyon szólnak bela a dolgaimba, és nem is lehet nekik elmondani semmit, talán már családtagnak sem számítok... De ez külön téma szerintem, úgyhoyg ne firtassuk...
2010. márc. 13. 00:32
 22/46 anonim ***** válasza:
90%
és akkor most mit vársz,mit írjunk? elhagyni nem akarod. oké. de megváltozni sem fog. aki egyszer megüt,az többször is meg fog. és ez nálad be is igazolódott. mit vársz? nem is értelek téged.
2010. márc. 13. 00:36
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok. mellesleg nálunk is vannak pénzügyi problémák,de nekem a páromnak eszébe se jutna,hogy kezet emeljen rám. ha így lenne,szerintem majdnem minden ember az utcán egy jókora tenyér lenyomattal mászkálna
2010. márc. 13. 00:39
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

*az arcán

ez kimaradt

2010. márc. 13. 00:40
 25/46 anonim ***** válasza:
71%
Remélem tényleg komolyan is gondoltad h legközelebb már vége ha ilyet csinál.. de amiket írtál azo abszolút jó jelek! ilyenekre bátorítsd, vagy estleg közös programokat is csinálhatnátok hasonlóakat.. fürdőzés szauna stb. jó stresszlevezetők. tudd h mit akarsz pl ha az anyja idegesít akkor ebben lehetnél határozott (nem veszekedésre gondolok) pl kerülöd és a férjednek elmondod h szerinted miatta is rossz a kapcsolatotok vagy hasonlóak.. a lényeg h értse meg h ez nem jó neki sem és kedvesen próbáld közölni.. + a közös fürdő kettesben más szempontból is jó: csábítsd el, a szexuális életet mindig fel lehet dobni.. ezt csak mellékesen írtam ha már mindenképp változni szeretnél..
2010. márc. 13. 00:40
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, majd nem sokára kiveri a fejedből ezt a dilemmát és jól meg leszel a rendszeres veréssel.

Ha ahhoz, hogy ne üssön meg, el kell rohannia otthonról, az is elég nagy baj. Mit gondolsz az elkövetkezendő negyven évben minden alkalommal elrohan majd? Hát nem. De mondom, majd kiveri a fejedből ezeket a gondokat.

2010. márc. 13. 00:42
 27/46 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat! Leginkább a kritikát.
 28/46 anonim ***** válasza:
83%
amúgy meg tényleg veled van a baj: aki ilyeneket eltűr az egy rongydarab akit semmibe lehet venni.
 29/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rongydarab, egyébként meg ha nem tudsz normális választ írni, akkor ne írj! Lehet, hogy neked nincsenek érzéseid, nekem vannak. És amint írtam, nekem én is hibás vagyok. De igazából csak felszínesen írtam le, senki nem tudja mi van valójában, hogy mi is a helyzet. Ez mot úgy néz ki, mintha átlag eset lenne, nem vagyok hülye én sem. De nem az. Egyébként megtudtam amire kíváncsi voltam, mert voltak rendes válaszok is. És nekik nagyon köszönöm.
2010. márc. 13. 00:47
 30/46 anonim ***** válasza:
96%
sztem csak annyiban vagy hibás h eltűrted. sok sikert a továbbiakban és szerezz egy kis önbizalmat pl hastánc! nagyon jó és női 'erőket' fejleszti..
2010. márc. 13. 00:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!