Egyszer megüt, máskor pedig aranyos? (Bővebben lent)
Imád,, ja..
Majd ha egyszer agyonver, akkor mennyire fogsz neki hiányozni!
Ostoba, kihasználható csaj vagy. Ha így haladsz, minden nap meg fog verni, aztán egyszercsak kést vág a hátadba.
És még az anyjával is hagyod magad kínozni?
Szedd össze magad, hagyd ott az agresszort a fenébe, és fordulj pszichológushoz / párkapcsolati tanácsadóhoz, ha nem akarsz egy kretén boxzsákjaként megöregedni!
Szia.
Tudom, mit érzel Kedves Kérdező!
(Mármint nem a megütés terén, hanem a ragaszkodás terén...)
Annyira rajongsz a párodért, hogy nem mered őt "megleckéztetni", "meggyengíteni".
Pedig, ha határozottan azt mondanád, hogy vége, hogy te nem akarsz olyan emberrel együtt élni, aki kezet emel rád, és hazamennél a szüleidhez, hidd el, sokkal többre mennél, mint hogy még a kapcsolatban akarnád megváltoztatni!
Ha szeret téged és érzi, hogy elveszíthet és ezt az erőszakossága váltotta ki, akkor van esély a változásra (szerintem), de ha benne maradsz ebben a kapcsolatban, akkor nem látok semmi jót...
abban igazad van, hogy egy kis távolság segíthet talán. de ha ilyen típus, akkor nem fog megváltozni, márpedig arra lenne szükség...
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!