Mit tegyen egy szerető?
Elméleti jellegű kérdés. Ha egy nő szeretője egy férfinek, akinek barátnője van, mivel éri el jobban, hogy a férfi elhagyja érte a barátnőjét? Ha őszintén oda van érte, szereti, nem kéri, hogy őt válassza vagy, ha kvázi döntés elé állítja, úgy értem, inkább kilép a szerető státuszból, mert megalázó neki, nem folytatja tovább és így a pasi látva, hgy elveszítheti, otthagyja a bnőjét, akit már nem szeret és rossz a kapcslatuk, csak eddig félt a biztos langyos vizet otthagyni?
Hangsúlyozom, én nem vagyok senki szeretője, csak elméletben érdekel a kérdés.
Én nem bántom a szeretőket.Mindenki saját maga tudja,miért jutott odáig,ahol most van.Tudjátok,ne ítélj,hogy ne ítéltess!
Egyébként,mint azt már írtam egy korábbi hozzászólásomban,a szerető sok mindent nem tehet,nem szabad manipulálnia és játszadoznia,vagy taktikáznia,hiszen a döntés úgyis a másik fél kezében van.
Ha ő úgy dönt,nem szeretőjének,hanem társának szeretné a nőt,akkor valószínűleg tenni is fog ennek érdekében,és nyílt lapokkal fog játszani.Ha ez nem így történik,akkor a szerető tényleg csak egy szerető marad.
Ha én lennék ilyen helyzetben,faképnél hagynám azt,akinek a szeretője vagyok,és figyelném,változik-e valami.Ha úgy látnám,nem,letennék Róla.Ez esetben felesleges lenne csodára várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!