Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyen egy szerető?

Mit tegyen egy szerető?

Figyelt kérdés

Elméleti jellegű kérdés. Ha egy nő szeretője egy férfinek, akinek barátnője van, mivel éri el jobban, hogy a férfi elhagyja érte a barátnőjét? Ha őszintén oda van érte, szereti, nem kéri, hogy őt válassza vagy, ha kvázi döntés elé állítja, úgy értem, inkább kilép a szerető státuszból, mert megalázó neki, nem folytatja tovább és így a pasi látva, hgy elveszítheti, otthagyja a bnőjét, akit már nem szeret és rossz a kapcslatuk, csak eddig félt a biztos langyos vizet otthagyni?

Hangsúlyozom, én nem vagyok senki szeretője, csak elméletben érdekel a kérdés.

2010. márc. 12. 14:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudjátok nagyon egy szinben látjátok a világot! Én (bármit mondhattok, lepereg rólam, nem is igen érdekel a véleményetek!!!) több, mint 4 éve vagyok mondhatnám, hogy szerető. De inkább azt mondom, hogy társa vagyok egy nős férfinek, akit megfogtak egy gyerekkel (és most jön, hogy a hülye naív, még el is hiszi...). A kérdésre a válaszom az, hogy ne csináljon semmit a szerető, befolyásolni meg főleg ne befolyásolja a férfit, hogy döntésre kényszerítse. Ha a "szerető" nem bírja a helyzetet, lépjen le, arra ne kérje a férfit, hogy váljon el. Ha el akar válni, akkor se a szeretőért tegye, hanem saját magáért. Én ezt így látom. Mindenki a saját élete kovácsa, arra irányítja, amerre akarja. Ja igen, idén lesz az esküvőnk, a válás már csak egy tárgyalás a jelenlegi felességgel. Ezt csak azért mondom el, mielőtt minden szent asszony nekem esne és idevágná, hogy fulladjak meg, tisztes címekkel látnának el, stb... Ha engem is megcsal, magamnak köszönhetem, mert valszeg ugyanazokat a hibákat követtem el, mint annak idején a mostani felesége. Igyekszem nem beleesni ezekbe a hibákba.
2010. márc. 13. 18:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
18.22:tudod mi a gáz,hogy egy év múlva itt fogsz sirnyákolni,mert a pasi rá fog jönni,hogy ismét egy nőt vett el...
2010. márc. 13. 18:31
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
18.30-es. Miért nekem magyarázol? Válaszoltam a kérdező által feltett kérdésre. "Sirnyákolni" azok a csökött agyú nők szoktak, akik nem látják be a hibájukat. Kulcs: továbblépni. Ennyire egyszerű! Bár akinek alacsony az EQ-ja és nem az IQ-ja, az sosem lép tovább...
2010. márc. 13. 18:44
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bántom a szeretőket.Mindenki saját maga tudja,miért jutott odáig,ahol most van.Tudjátok,ne ítélj,hogy ne ítéltess!

Egyébként,mint azt már írtam egy korábbi hozzászólásomban,a szerető sok mindent nem tehet,nem szabad manipulálnia és játszadoznia,vagy taktikáznia,hiszen a döntés úgyis a másik fél kezében van.

Ha ő úgy dönt,nem szeretőjének,hanem társának szeretné a nőt,akkor valószínűleg tenni is fog ennek érdekében,és nyílt lapokkal fog játszani.Ha ez nem így történik,akkor a szerető tényleg csak egy szerető marad.

Ha én lennék ilyen helyzetben,faképnél hagynám azt,akinek a szeretője vagyok,és figyelném,változik-e valami.Ha úgy látnám,nem,letennék Róla.Ez esetben felesleges lenne csodára várni.

2010. márc. 13. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!