Úgy érzem, a férjem semmibe vesz. Vagy nekem vannak túlzott elvárásaim?
19-es válaszoló drága!butaságokat mondasz te itt, hát ki mondta, hogy a jóembernek /ld.férj/csak ez a két dolog van a rovásán? csak épp most ez az aktuális! aki ilyen szemétségre képes, az nem "egyszer csak" elkezdi ezt 20 év után, bár addig mindig szuper volt! hát én mindenesetre gratulálok neked, mert úgy látszik, te mindenre tudod a megoldást, és te már rögtön az elején jól választottál, nem úgy, mint a kérdező, aki szerinted maga tehet mindenről, úgy látszik.....
a te férjed nem surranna ki soha? jó neked! de ez nem biztos, hogy a te érdemed ám, hanem még az is lehet, hogy a férjedé! :)
és azt gondolod, hogy mindig a feleség rontja el a dolgokat, ha a szegény férjecskéjének "el kell menekülnie otthonról"? mindenki hárpia? a kérdező is, a hozzászóló is, ha nem ilyen ostoba véleményen van, mint te?? azért kicsit irigyellek ám! én is úgy szeretnék ilyen szuppper lenni, mint te! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!