Úgy érzem, a férjem semmibe vesz. Vagy nekem vannak túlzott elvárásaim?
Előzmények?
Miért lenne ez túlzott elvárás?Alap kommunikáció szerintem!Próbáltál beszélni vele azóta?
Nem ismerem a hátterét,de a születésnapod figyelmen kívül hagyása,hát nem kicsit bunkóság,még ha össze is vagytok veszve,illett volna felköszöntenie,főleg mert együtt éltek és a férjed.
Ez szerintem alap.
Ja,és Boldog születésnapot!!!:)
Így utólag.
"Ráadásul tegnap volt a szülinapom és még csak azt sem mondta fapapucs."
Ha te sem mondtad neki legalább este, hogy köszi a jókívánságokat, akkor veled is baj van.
Kedves Kérdező !
Rengeteg kérdésre nem tudjuk a választ és marha nehéz felmérni egy kapcsolat problémáinak okát egy felszínes tünetből.
Ami viszont a sorokból kiderül, hogy a kommunikációtokkal valami komoly gond lehet. Mert ha hamarabb bemegy dolgozni mint kéne akkor lehet, hogy a melóhelyén van valami gáz -ez benne van a pakliban- de az, hogy erről egy árva szót se mond neked már eléggé fura.
Én jóhiszemű ember vagyok szóval azt mondom, lehet a melójával van valami nagy gubanc ami annyira lekötötte a figyelmét hogy megfeledkezett a jeles napról is.
Szerintem az az IGAZI probléma, hogy ennyire nem kommunikál veled, nem az elfeledett szülinap.
Remélem a házasságotok nem csupán lakótársi viszony. :-/
Ha ennyire nem akar veled kommunikálni akkor kérdezd meg tőle, tulajdonképp miért is vagy mellette ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!