Mi az oka annak hogy egy 28 éves srác nem foglakozik a barátnőjével ugy ahogy kellene és még a leendő anyósát akit nem is ismer semmibe veszi?
Azért kicsit messze megy az a következtetés, hogy a srác csak pár éjszakásnak akarja. Mondjuk a pár éjszakásra éppen az jellemző, hogy voltaképp nem érdekli, hova megy, merre van a lány.
Inkább úgy tűnik, ki akarja sajátítani.
Mi nem érthető ezen? Az a történet hogy a barátnő anyjának szülinapja lesz és a lány barátja leszarja hogy a csaj mit vesz az anyjának, azt akarja hogy a leendő anyós szülinapját is együtt töltsék, az anyós nélkül.
Mondjuk a helyesíráson javíthatna, meg ez az "őtet" engem is kiborít.
Mert 2+8=10, 1+0=1. 1 pedig a kínai számmisztikában a magányt jelképezi.
Ezo Etus
Ennek egyértelműen az az oka, hogy gyorshűtött alumínium-vas ötvözeteket állítottak elő, amelyektől hasznos alkalmazásokat reméltek.Érdekesnek mutatkozott egy metastabil Al6Fe fázis összehasonlítása az összetételében hasonló, de stabil Al6Mn rendszerrel. Ezen minták vizsgálata során ha-marosan eljutott olyan összetételű alumínium-mangánötvözetekhez, amelyeket már nem volt érdemes kutatni, mert a tapasztalat szerint annyira törékenyek voltak, hogy alkalmazásukra nem számíthattak.
Tehát házasodjanak össze és sok boldogságot!
ugy-Úgy
anja-aNYja
őtet-Őt
Szerintem? Helyesírás egyes, ülj le! Fogalmazás szintén.
Az a baj, hogy a srácnak nem tetszett, hogy a lány az anyjával is akart időt tölteni és akart neki gyűrűt venn? (kétszer olvastam el, hogy megértsem...) Ha ez a baj, akkor kalap s kilincs, ha érted mire gondolok. Nincs amiért húzni ezt a kapcsolatot, egyikük sem érett hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!