Ahogy a leendő fodrászok ingyenesen vágnak hajat, úgy van lehetőség ingyen masszázsra is? :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 01:31
2/13 A kérdező kommentje:
"Mindegy", kitől, semmi szexuális jellegű érdeklődésem nincs ilyen irányban. Azt meg tudnád mondani, hogy hol van ilyenre lehetőség? Neten keresgéltem, de csak fizetősnek tűnő, kétértelműen hirdető nőkre akadtam.
2012. nov. 19. 01:49
3/13 anonim válasza:
Ja hogy te tényleg masszázsra vágysz? Nincs ilyen, mig a hajat levágják és nincs tovább, addig a masszázssuliban annyit masszirozák egymást a tanoncok amennyit csak akarják, a bőr nem kopik. Miért akarnának téged masszirozni ingyen?
Azt tudom elképzelni hogy bemész egy melegbárba, ott biztosan lesz valaki aki megmassziroz és még mielött a 'masszőr' érdemi részre tévedne elszaladsz.
4/13 A kérdező kommentje:
Nő vagyok... és várok az előbbinek ellentmondó válaszokat:)). Ettől függetlenül neked is köszönöm:
2012. nov. 19. 02:03
5/13 anonim válasza:
Ja hogy nő vagy, még jobb:-) Akkor itt annyi önjelölt masszőr fog neked privátban irni reggelre csak győzd lepattintani őket.
6/13 A kérdező kommentje:
:)) Lehet benne valami.
Irtó RONDA nő vagyok. Na.
2012. nov. 19. 02:13
7/13 anonim válasza:
Nincs jelentősége, a férfiak nem válogatósak.
8/13 anonim válasza:
Ha csak nincs ismerősöd aki masszőrnek tanul.
Nekem unokatesóm tanult masszőrnek, és akkor az egész családot végigmasszírozta,de így ingyen ő sem csinálta,ahogy a fodrászok hirdetik.
9/13 anonim válasza:
Előttem jól leírták, ha nincs közeli ismerősöd vagy családtagod aki masszőrnek/gyógymasszőrnek tanul akkor senki se fog neked könyörögni, hogy had gyakoroljon rajtad.
10/13 anonim válasza:
Érdemes olyan sulikban érdeklődni, ahol oktatnak masszázst, akár hirdetést is hagyhatsz, senki nem fog hülyének nézni. A csoporttársaim közül többen adtak fel hirdetést, hogy "gyakorlóalanyokat" keresnek, mert a családtagjaid izomzatát előbb-utóbb megszokod, kell az új kihívás, minél több gyakorlási lehetőség. Ha jó helyen keresgélsz, biztosan találsz valakit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!