Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb dolog,...

Mi volt a legnagyobb dolog, amit anyukádnak hazudtál? Kiderült?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 14:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én apunak nem mondtam el, hogy kirúgtak az egyetemről, de szeptembertől megint egyetemista leszek, így végülis majdnem mindegy. Persze van lelkiismeretfurdalásom, de még nem derült ki.

Anyunak meg nem mondtam el, hogy van egy második tetkóm is. Ez se derült még ki augusztus óta.

2010. márc. 11. 16:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
én még régen mikor összejöttem a férjemmel, azt mondtam anyunak, hogy egy barátnőmhöz megyek Pestre. közben meg bálba mentünk az akkor még csak barátommal kettesben. lebuktam, mert volt néhány híres ember is azon a bálon, és az újság is közölt fotókat, anyu pedi rámismert az egyiken :) akkora szívás volt, rengeteg vendég volt ott, miért pont én? de ma már csak nevetünk az egészen, ha szóba kerül. úgy tudom, el is rakta azt az újságot (valami pletykalap volt, nem emlékszem a címére, anyu fodrászának járt, ott látta meg).
2010. márc. 11. 18:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én gyakorlott hazudozó vagyok.

Anyám folyton megvert, ha megmondtam az igazat, ha meg rajtakapott, hogy hazudtam, akkor azért.

Úgyhogy meg kellett tanulni úgy hazudni, hogy ne kapjon rajta. Most már zsigerből jön, reflex-szerűen hazudok, nem bukom le, és bele sem gabalyodom. Plussz már lelkifurdalásom sincs miatta, ez önfenntartási ösztön.

A legnagyobb hazugságom, amivel lebuktam még annó, harmadikban volt, amikor életemben először kaptam egyest matekból, és kijavítottam az ellenőrzőben, de a radírozás miatt kilyukadt a papír. Nem tudtam, mit tegyek, úgyhogy eldugtam az ellenőrzőmet, és azt állítottam, beszedték, és még nem adták vissza. Három hónap után iszonyú hisztik (és egy jó nagy verés, fél éves büntetés és egyéb ínyencségek) közepette buktam le.

Én azt mondom, hazudj, ha kell.

Csak pár dolgot tarts szem előtt:

- jegyezd meg, mit hazudtál, és ahhoz később is ragaszkodj.

- hazudd megfelelőre a körülményeket, és egy kis igazságot mindig őrizz meg, hogy hiteledet ne veszítsd.

- később sem keveredj önellentmondásba.

- szabd személyre a hazugságodat - pl. hiába hazudod, hogy szerepelsz az iskolai színdarabban, ha képtelen vagy kiállni a közönség elé, és mindenki tudja rólad, hogy lámpalázas típus vagy.

- megfelelően gesztikulálj: semmi orrvakarás, szájrágás, hajtekergetés, kéztördelés, ezek lebuktathatnak.

- sohasem hazudj ellenőrizhető dolgot, vagy olyasvalamit, ahol az áldozat találkozhat valakivel, aki lebuktathat.

Én hazugsághívő vagyok (és éppen ezért ki is szúrom a hazugságot). Sok sikert!

2010. márc. 11. 21:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a szomszéd gyerek vagyok. (nem hitte el)
2010. márc. 24. 15:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem sűrűn szoktam hazudni mert nem megyek bele olyan dologba amit nem tudok. De iszonyú profin tudok hazudni állítólag.

Egyszer életem nagy hazugsága és baklövése egyszerre jött össze.

Azt hazudtam hogy irodalom korrepetálásra járok(meg kell jegyeznem hogy direkt rosszabbra kellett megírnom a dolgozatot hogy ne legyek belőle dicséretes) közben pedig táncórákra jártam. Már vagy 4 éve táncoltam amikor új tánctanár jött. Kiderült hogy ismeri a szüleimet. Nem is foglalkoztam vele mert ha eddig sikerült elkerülnöm a tanár-szülő találkozást menni fog ez most is. Persze egy bevásárlás során találkoztak. Én annyira mentettem magam hogy le kellett mondanom a táncsuliról. Vagy egy évig fájt miatta a szívem amikor végül is rájöttem hogy mekkora hülye vagyok átiratkozom aztán kész. Arra a szakra nem vettek fel de tanácsolták hogy egy másikra járjak és majd ha lesz üres hely akkor majd átvesznek. Persze várhattam rá...szóval közel voltam hozzá de végül nem táncolhattam. Azóta próbálom a magyar tudásomat kamatoztatni.

2010. márc. 24. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
füves cigit talált a szobámban takíritás közben, de én letagadtam előtte, hogy füvezek. Beadtam neki, hogy egy havertól kaptam, de még nem mertem kitalálni, ezért dugtam el. Másban nem hazudtam, inkább mindig az volt a baja, hogy fájdalmasan őszinte tudok lenni.
2010. márc. 24. 16:20
 17/19 anonim válasza:
73%
Én még nem hazudtam jó anyámnak XD
2010. márc. 24. 19:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan fajta vagyok aki nem tud egyszerűen hazudni és nem is szeret:(

De azt megtanultam hogy hogy kell mellébeszéni:D És ilyenkor még bűntudatom sincs. "Én nem hazudtam csak nem mondtam el az igazság minden részletét." Ugye.

Na mind1. én azt hazudtam régen anyámnak h nem cigizem. de marha-hamar lebuktam. b*sztattak is érte eleget. (ezért "kényszerültem" letagadni azt.)

2010. márc. 24. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt hazudtam, hogy nem tervezzük még a barátommal az első szeretkezést, csak praktikussági okokból alszok ott nála két hét ismerettség után. Másnap elmondtam neki, hogy megtörtént a dolog, de magától is rájött volna, sőt valószínű előre tudta. De engem mégis bántott, hogy a szemébe hazudtam, amikor már megbeszéltük a barátommal, hogy hogyan védekezünk, stb. De mégsem mertem megmondani, mert tudtam, hogy akkor mérges lesz, és bár meg nem tiltotta volna az ott alvást (hiszen már majdnem 20 éves voltam), de meg akartam kímélni magam egy prédikációtól, ami jogos lett volna, bár felesleges, mert azóta is boldogok vagyunk együtt, és nem bántam meg.
2010. márc. 24. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!