Mi volt a legnagyobb dolog, amit anyukádnak hazudtál? Kiderült?
Én apunak nem mondtam el, hogy kirúgtak az egyetemről, de szeptembertől megint egyetemista leszek, így végülis majdnem mindegy. Persze van lelkiismeretfurdalásom, de még nem derült ki.
Anyunak meg nem mondtam el, hogy van egy második tetkóm is. Ez se derült még ki augusztus óta.
Én gyakorlott hazudozó vagyok.
Anyám folyton megvert, ha megmondtam az igazat, ha meg rajtakapott, hogy hazudtam, akkor azért.
Úgyhogy meg kellett tanulni úgy hazudni, hogy ne kapjon rajta. Most már zsigerből jön, reflex-szerűen hazudok, nem bukom le, és bele sem gabalyodom. Plussz már lelkifurdalásom sincs miatta, ez önfenntartási ösztön.
A legnagyobb hazugságom, amivel lebuktam még annó, harmadikban volt, amikor életemben először kaptam egyest matekból, és kijavítottam az ellenőrzőben, de a radírozás miatt kilyukadt a papír. Nem tudtam, mit tegyek, úgyhogy eldugtam az ellenőrzőmet, és azt állítottam, beszedték, és még nem adták vissza. Három hónap után iszonyú hisztik (és egy jó nagy verés, fél éves büntetés és egyéb ínyencségek) közepette buktam le.
Én azt mondom, hazudj, ha kell.
Csak pár dolgot tarts szem előtt:
- jegyezd meg, mit hazudtál, és ahhoz később is ragaszkodj.
- hazudd megfelelőre a körülményeket, és egy kis igazságot mindig őrizz meg, hogy hiteledet ne veszítsd.
- később sem keveredj önellentmondásba.
- szabd személyre a hazugságodat - pl. hiába hazudod, hogy szerepelsz az iskolai színdarabban, ha képtelen vagy kiállni a közönség elé, és mindenki tudja rólad, hogy lámpalázas típus vagy.
- megfelelően gesztikulálj: semmi orrvakarás, szájrágás, hajtekergetés, kéztördelés, ezek lebuktathatnak.
- sohasem hazudj ellenőrizhető dolgot, vagy olyasvalamit, ahol az áldozat találkozhat valakivel, aki lebuktathat.
Én hazugsághívő vagyok (és éppen ezért ki is szúrom a hazugságot). Sok sikert!
Én mondjuk nem sűrűn szoktam hazudni mert nem megyek bele olyan dologba amit nem tudok. De iszonyú profin tudok hazudni állítólag.
Egyszer életem nagy hazugsága és baklövése egyszerre jött össze.
Azt hazudtam hogy irodalom korrepetálásra járok(meg kell jegyeznem hogy direkt rosszabbra kellett megírnom a dolgozatot hogy ne legyek belőle dicséretes) közben pedig táncórákra jártam. Már vagy 4 éve táncoltam amikor új tánctanár jött. Kiderült hogy ismeri a szüleimet. Nem is foglalkoztam vele mert ha eddig sikerült elkerülnöm a tanár-szülő találkozást menni fog ez most is. Persze egy bevásárlás során találkoztak. Én annyira mentettem magam hogy le kellett mondanom a táncsuliról. Vagy egy évig fájt miatta a szívem amikor végül is rájöttem hogy mekkora hülye vagyok átiratkozom aztán kész. Arra a szakra nem vettek fel de tanácsolták hogy egy másikra járjak és majd ha lesz üres hely akkor majd átvesznek. Persze várhattam rá...szóval közel voltam hozzá de végül nem táncolhattam. Azóta próbálom a magyar tudásomat kamatoztatni.
Én olyan fajta vagyok aki nem tud egyszerűen hazudni és nem is szeret:(
De azt megtanultam hogy hogy kell mellébeszéni:D És ilyenkor még bűntudatom sincs. "Én nem hazudtam csak nem mondtam el az igazság minden részletét." Ugye.
Na mind1. én azt hazudtam régen anyámnak h nem cigizem. de marha-hamar lebuktam. b*sztattak is érte eleget. (ezért "kényszerültem" letagadni azt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!