A szüleim gyűlölik a páromat. Amikor összeköltöztünk azt mondták, ha terhes leszek feléjük se nézzek. MOst pedig gyerekem lesz. Hogy mondjam el nekik? Egyáltalán. Ha nem kíváncsiak a gyerekemre akkor kapálózzak, hogy ezt elfogadják?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 13:13
21/34 anonim válasza:
A szüleid idióták, és megérdemlik, hogy ne láthassák az unokájukat. Én tényleg úgy tennék, ahogy mondták: feléjük sem néznék sem most, sem a későbbiekben.
22/34 anonim válasza:
Én nem jelentkeznék mostantól. Ha érdeklődnek, akkor megmondanám, hogy gyereket várok és tiszteletben tartom a kérésüket, mostantól feléjük sem nézek.
Szerintem elgondolkodnak majd nagyon!
23/34 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nagyon jó tanács csak az a baj, hogy ezt régebben mondták(kb. fél éve)
2010. márc. 11. 15:10
24/34 anonim válasza:
és akkor most már nem aktuális? csak úgy kérdezem..változott valami? Javult a helyzet?
Mondd magadnak, felnőtt ember vagyok, jogaimmal, kötelességeimmel és felelősségeimmmel..
Jesszus, ilyet soha nem mondanék a gyerekemnek..
25/34 A kérdező kommentje:
De valszeg most is ezt fogják mondani..csak adok nekik még egy esélyt..bár úgy érzem feleslegesen.
2010. márc. 11. 15:31
26/34 A kérdező kommentje:
Hát nem báántani akarom őket, de ha idézni akarom ,akkor azt mondta, hogy kölyökkel ide nem jösz az biztos.
2010. márc. 11. 15:40
27/34 anonim válasza:
Egy korábbi válaszoló vagyok, figyelj, én egyre inkább úgy látom a kommentjeidből, hogy ez komoly idegeskedést okoz neked, pedig most a babádnak kellene örülnöd, rá figyelned... egyszerűen felfogni nem tudom hogy ilyen szülők miatt görcsölsz. Megmondták amit megmondtak, ha fél éve, az ugyanaz mintha tegnap mondták volna, mivel semmit nem változtattak azóta sem a hozzáállásukon. Éljetek boldogan a pároddal, semmiféle kötelezettséged nincs feléjük ezek után. Hidd el ha nem jelentkezel, az jelzésértékű lesz feléjük, rájönnek, hogy nem megy az érzelmi zsarolás, és ők fognak közeledni. De ha mégsem, akkor is te nyertél, mert ilyen szülőktől jobb távol maradni. A SZÜLETENDŐ GYERMEKEDRE GONDOLJ!!!!!
28/34 A kérdező kommentje:
Igen utolsó jól látod..nagyon bánt és nem tudok 100%-ig a babóra koncentrálni.Egész nap azon töröm a fejem, hogy mit mondjak, hogy mit csináljak. Emiatt minden nap sírok is. A hugom azt mondta, hogy inkább rákos legyek , mint terhes.
2010. márc. 11. 16:08
29/34 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom okkal bánt.
2010. márc. 11. 16:08
30/34 anonim válasza:
Végigolvastam a kommenteket, de a legmegdöbbentőbb számomra,amit a húgod mondott. Nem tudom elképzelni,hogy van ember, aki ilyet kíván a testvérének. A többinél még gondoltam, jó, majd megbékülnek, de ezt az egyet ÉN nem tudnám soha megbocsátani a testvéremnek. Ezek után te még szólsz hozzá?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!