Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha anyós, após...

Mit szólnátok ha anyós, após szó nélkül betoppanna hozzátok? Ti hogyan viszonyultok az ilyen helyzethez?

Figyelt kérdés
Nem szoktak így jönni,éppen szexelni készültünk,erre betoppannak minden előzetes nélkül.Anyósnak van kulcsa a lépcsőházhoz,eddig ha jöttek telefonáltak,vagy lentről csengettek,most már ott álltak az ajtóban,én meg még félig alló cerkával szálltam ki az ágyból,párom ment ajtót nyitni nem gondoltam,hogy ők azok,de párom se.Gondoltuk biztos a házmester hozza a csekkeket vagy ilyesmi.Nem zavar ha jönnek,de így nem zavarna titeket?Én volnék a hülye?Nem csináltam cirkuszt vagy ilyesmi,de kicsit zavart a dolog,alapesetben nem zavar ha jönnek.
2015. aug. 29. 17:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Engem ez nem vidít fel, mert olyan hangos, hogy remeg a pohár víz az asztalon.

Már gondolkoztam, hogy adok neki fülhallgatót, egy csomó felbontatlanom van, de félek, hogy csak még hangosabban menne.

2015. aug. 30. 00:11
 32/34 anonim ***** válasza:
31: Rendőrség? Nekem már párszor bevált, mikor hajnalban is zengett a gang.
2015. aug. 30. 01:17
 33/34 anonim ***** válasza:
Szerencsére nálunk nem szokás szó nélkül beállítani egymáshoz. Mindig oda szoktunk telefonálni előtte, hogy "ma elmennénk, otthon vagytok, ráértek"? És ha azt mondják, oké, akkor megyünk. Ha nem, akkor nem. Fordítva ez ugyanígy működik. Nem is értem, bejelentés nélkül hogy lehet odaállítani valahova. Mi van akkor, ha mondjuk nem is vagytok otthon? Órákat fognak ott állni a lépcsőházban, amíg hazaértek? Vagy hazamennek, aztán meg majd pampognak, hogy feleslegesen kellett megtenniük az utat? Szerintem mondjátok meg nekik, hogy legközelebb szóljanak oda előre, már bármi lehet: nem vagytok otthon, vagy el kell mennetek időközben, vagy akármi. A szexet nem kell feltétlenül említeni. :D
2015. aug. 30. 09:15
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Nálam alap dolog, hogy váratlanul nem állítok be senkihez. Még anyukámnak is szólok, hogy pl. másnap benézünk, mert nem haza megyek, csak látogatóba. Én legalább olyan kellemetlenül érezném magam, ha azt látnám a másik fél arcán, hogy mi a fenének jöttem most.

Mivel én tiszteletben próbálom tartani más magánéletét, időbeosztását, ugyanezt én is elvárom.

Jövő héttől vége a nyári lazításnak, két gyerekkel próbálom megoldani a hétköznapokat, és elég szoros időbeosztással, hogy mindent elintézzek, mindenhová odaérjünk. Nekem ebbe nem fér bele, hogy valaki egyszer csak megbeszélés nélkül beállít, hogy hello, itt vagyok.

2015. aug. 30. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!