Mit szólnátok ha anyós, após szó nélkül betoppanna hozzátok? Ti hogyan viszonyultok az ilyen helyzethez?
Engem ez nem vidít fel, mert olyan hangos, hogy remeg a pohár víz az asztalon.
Már gondolkoztam, hogy adok neki fülhallgatót, egy csomó felbontatlanom van, de félek, hogy csak még hangosabban menne.
Nálam alap dolog, hogy váratlanul nem állítok be senkihez. Még anyukámnak is szólok, hogy pl. másnap benézünk, mert nem haza megyek, csak látogatóba. Én legalább olyan kellemetlenül érezném magam, ha azt látnám a másik fél arcán, hogy mi a fenének jöttem most.
Mivel én tiszteletben próbálom tartani más magánéletét, időbeosztását, ugyanezt én is elvárom.
Jövő héttől vége a nyári lazításnak, két gyerekkel próbálom megoldani a hétköznapokat, és elég szoros időbeosztással, hogy mindent elintézzek, mindenhová odaérjünk. Nekem ebbe nem fér bele, hogy valaki egyszer csak megbeszélés nélkül beállít, hogy hello, itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!