Mit szólnátok ha anyós, após szó nélkül betoppanna hozzátok? Ti hogyan viszonyultok az ilyen helyzethez?
Úgy látom nemcsak én nem értem, hogy mi a probléma.
1) bejelentés nélkül bárki mehet
2) ha ez nem rendszeres, nem zavarna. Max ha kiverik a balhét,hogy miért NEM NYITOTTUNK.AJTÓT!
3) ugyanis, tudod ki ment volna ajtót nyitni, folyattuk volna, aztán hadd dörömböljenek, biztos rájöttek volna, hogy "nem vagytok otthon"
4) ha véletlenül rájönnek, hogy otthon vagytok(hangos a tv pl.) és utána puffognak, hogy miért nem engedtétek be, simán közölném, hogy nem volt alkalmas, mert szexeltetek. Ebbõl következik, hogy leesil nekik, leglözelebb szólni kell elõre.
De biztos, most nem itt puffognék gyakorin, ugyanis ALAPBÓL nem nyitottam volna ajtót. Ha fontos a dolog, akkor késõbb visszajön aki keres. Az a baj, hogy sokan ebben a "rohanó világban" élnek, mindent azonnal tudni akarnak. Ki keres, miért, ki hívott és ha nem tudja meg azon nyomban, hát fusztrált lesz...
"ha véletlenül rájönnek, hogy otthon vagytok(hangos a tv pl.) "
Semmit nem jelent nálam ez, mert a zene akkor is megy, ha 1-2 órára elugrom valahova.
SZomszodém TV-je 2 hétig direkt ment hangosan míg nyaraltak, hogy az esetleges betörők azt higgyék, otthon vannak.
Ha fejhallagató van rajtam, akkor sem hallom meg, ha valaki jön, hiába ég a villany.
Társasági ember vagyok, de a véletlen beeső vendégeket nem szeretem, én sem szoktam. Talán ezért van sok barátom :D
Előfordult már nálunk is, hogy reggel meztelenül voltunk az ágyban, és becsöngettek. Hát istenem, a férjem felkapott egy köntöst, ajtót nyitott, elnézést kért majd 2 perc alatt felöltöztünk.
Ezután megittunk egy kávét a teraszon és meg is reggeliztünk együtt, nagy ügy...
Általában ők is szólnak előre, de előfordul, hogy csak arra járnak és beugranak (egyébként nem laknak messze).
Nem szoktam elküldeni hívatlan vendéget, ha barát, rokon jön szó nélkül, behívom egy italra, sütire. Maximum szólok, hogy legközelebb csörögjön oda.
AZ embereknek van magánélete, és illik tiszteletben tartani.
A legbirkább ember is kiakad, ha rendszeresen köntösbe kell beengedni ugyanazon váratlan embereket.
1-2x belefér, de rendszert csinálni ebből nagy taplóság.
#24: Igazad van, a szomszédjaim voltak, ráadásul még hagyományos TV-ét hagytak 2 hétre bekapcsolva.
Az asztali gépemet soha nem kapcsolom ki manuálisan, azon dolgozom, be van állítva rajta az energiagazdálkodás és alvó üzemmód.
Zene mellet alszom el, ami lefekvés után 4 órával kapcsol ki. SOkszor hajnalig fent vagyok, máskor este 8-kor ágynak dőlök, és megy a zene. Füst riasztóm van, és túlparázni is felesleges.
Hajfestés közben sme nyitok ajtót. Majd a postás bedobja az értesítőt.
5 ember van az életemben, akit bármikor, akár hajnalban is beengedek, ha meghallom, de a többi sokat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!