Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha anyós, após...

Mit szólnátok ha anyós, após szó nélkül betoppanna hozzátok? Ti hogyan viszonyultok az ilyen helyzethez?

Figyelt kérdés
Nem szoktak így jönni,éppen szexelni készültünk,erre betoppannak minden előzetes nélkül.Anyósnak van kulcsa a lépcsőházhoz,eddig ha jöttek telefonáltak,vagy lentről csengettek,most már ott álltak az ajtóban,én meg még félig alló cerkával szálltam ki az ágyból,párom ment ajtót nyitni nem gondoltam,hogy ők azok,de párom se.Gondoltuk biztos a házmester hozza a csekkeket vagy ilyesmi.Nem zavar ha jönnek,de így nem zavarna titeket?Én volnék a hülye?Nem csináltam cirkuszt vagy ilyesmi,de kicsit zavart a dolog,alapesetben nem zavar ha jönnek.
2015. aug. 29. 17:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%
#10: Ti aztán nagyon ráértek. Nem sok dolgotok lehet. Részvétem, hogy ilyen unalmas az életetek.
2015. aug. 29. 19:29
 12/34 Passiflora ***** válasza:
79%

"Elnézést, tisztelt savanyúcska urak/ hölgyek, akikhez előre lefoglalt időpontban mehet bárki, nehogy szexeljenek épp."

Szerintem nem "savanyúcska", aki tisztában van azzal, hogy nem illik senkihez így betoppanni meghívás nélkül, meglepetésszerűen, (és közel sem azért, mert lehet, hogy éppen szexel), max. valami rendkívüli helyzet esetén, egyébként meg illik előtte telefonálni, és megkérdezni, hogy alkalmas-e az időpont látogatásra.

Az, ha valaki nem tesz ilyet másokkal, és úgy érzi, hogy ő is jogosan várja el, hogy mások tiszteletben tartsák a privát szféráját ilyen értelemben is, az szerintem nem a savanyúság, hanem illemtudás és érzelmi intelligencia jele.

2015. aug. 29. 19:35
 13/34 anonim ***** válasza:
70%
Soha nem nyitok ajtót váratlan vendégnek, úgyhogy most nem tettem volna.
2015. aug. 29. 19:40
 14/34 anonim ***** válasza:
14%
Kérdés, hogy miért, ha ok nélkül, akkor valami olyasmit, mint itt az első 15másodpercben: https://www.youtube.com/watch?v=nMRuiIeBEe0
2015. aug. 29. 19:52
 15/34 anonim ***** válasza:
70%

Gyűlölöm ha bárki is előzetes bejelentés nélkül betoppan.

Anyós ezt eljátszotta 4x, azóta nem engedem be a lakásba.

2015. aug. 29. 19:54
 16/34 anonim ***** válasza:
75%

Semmit nem szólnék, nem engedném be.

Postás hagy értesítőt, házmester (lakásszövetkezet) pedig tudja a mobilszámomat, eddig ha volt valami, ott kerestek.

2015. aug. 29. 19:55
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
tudod ki a fene szállt volna ki az ágyból szex közben, ha csengetnek ...
2015. aug. 29. 19:57
 18/34 anonim ***** válasza:
3%

11!

Nagyon raerek, igen, bar unatkozmi nem szoktam, ugyanis a férjem folyamatos felügyeletet igényel. De kedves tőled, hogy látatlanban ítélsz. Gratulálok

2015. aug. 29. 20:10
 19/34 anonim ***** válasza:
87%
#18: Ha valakinek extra körülményei vannak, akkor említse meg egy félmondatban. Senki nem gondolatolvasó, és alapesetben igen is furcsa, amit írtál.
2015. aug. 29. 20:26
 20/34 anonim ***** válasza:
26%
Miért kellett volna megemliteni? Felesleges. A kérdés az volt, mit szólnék hozzá, ha betoppanna anyós apos bejelentés nélkül. Erre volt a válasz. Akkor is így lenne, ha egész nap napoznek otthon. Nálunk nem kell bejelentkezni. Gyerekkoromban is jöhetett bárki szabadon, ha 80 leszek is jöhet.
2015. aug. 29. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!