Munka vs egyetem? Avagy hogy adjam be a szüleimnek?
Egyetemre a jelentkezés 31-én kezdődik (beiratkozás).
Jött egy lehetőség, miszerint párommal mindketten tudnánk dolgozni 350 ezer körül vinnénk haza havonta (ugyanott, ugyanaz a munka). Anyám nagyon is iskolapárti de az utóbbi idők veszekedései, meg az eddigiek miatt jobban szeretnék elmenni itthonról mint még 2 évig szenvedni. Mert végül is a munka mellett bármikor lerakhatok egy iskolát levelezőn vagy OKJ-n... Nagyon efelé hajlok , de azért nem tudom melyik lenne jobb. Persze oriási balhé lesz belőle ha megmondom nem megyek, hanem máshová és plusz elköltözök itthonról, de még mindig jobban szeretném mint itthon dekkolni. Vélemény? Meg ötlet, hogy lehetne kultúráltan rendezni?
19/L
Utolsó kommentelő!
Anyámmal 19 év alatt évrő lévre rosszabb. 350-et ketten keresnénk. Nem egyedül. Mellette tanulnék, jogsit csinálnék. És akkor megvan mindkét álmom is.
az egyetemet nem leget passzív félévvel kezdeni.
hol az istenben kapsz nettó 350es melót szakma nélkül? oda én is mennék.
suli mellett is lehet annyit dolgozni, hogy fent tudd magad tartani, 3 éve ezt csinálom. elég undi, mikor napokig nem találkozok párommal, mert máshogy van a sulink meg melónk, de legalább minden héten oda tudom rakni az asztalra a húst. ha meg még albiznotok sem kell, akkor simán meglennél egy nyugisabb diákmelóból is.
lehet elsiklottam pár dolog felett, de mit tanulnál a suliban? mert oké, hogy jó dolog a műkörmös szalma, de őszintén, el tudod képzelni magad ebben a melóban az elkövetkezendő 50 évben?
ketten keresnénk kb annyit. 300, a fölött.
El tudnám mert relatíve szeretek rajzolni meg ilyenekkel mókolni. Viszont amig itthon vagyok nincs nyugim és tegyük hozzá, kivagyok annyira idegileg hogy kárt is tudnék tenni magamban. Ezért akarok mielőbb eltűnni.
#22: egyik volt osztálytársam érettségivel 350-et kapott Ausztriában (nyelv ismeret nélkül) konyhai kisegítőként...
Másik ismerősöm 400 körül kap angliában szögelésért kb...valami kis faházakat gyártanak...
Köszi a válaszokat azért.
Lehet hogy igen lehet hogy nem. Nőket nagyon nem vesznek fel ide a család miatt.. Bár nagyon úgy érzem nagyobb a lelépni akarásom mint hogy egyetemre menjek. Fene se tudja. Még eldől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!