Elválnál, ha a párod börtönbe kerülne?
A jól ismert Barátok közt sorozatból ragadtam ki a történetet. Szerintem van rá esély, hogy valaki ilyen szituációba kerüljön. Ki hogyan döntene?
Én bevallom őszintén, lehet hogy elválnék.

"Soha nem próbáltam ki a drogot, és az ismerőseim körében sincs ilyen ember. Nézzétek el nekem, ha én nem látom ezt a különbséget. :)"
Khm, nem akarok nagyon veszekedni vagy valami, csak felhívnám a figyelmedet, hogy az alkohol, a cigaretta, a kávé, és a legtöbb gyógyszer is drog. Te is függsz tuti valamelyiktől, nem nagy dolog. Fűnél se kell többre gondolni, az se valami nagy wasistdas. De pl heroin nem kicsit durvább. Ebből adódóan a drogos vs drogosok közt elég nagy a különbség. :) S ha korrektek vagyunk, beletartozik, hogy m.o. lakosságának 90%-a drogfüggő. :P

ma 13:13-as: miböl gondolod, hogy MINDENKI függ valamitöl?
"csak felhívnám a figyelmedet, hogy az alkohol, a cigaretta, a kávé, és a legtöbb gyógyszer is drog. Te is függsz tuti valamelyiktől"
Hát ez nem igaz, alkoholt (mármint EGY pohár bort) legfeljebb vasárnap ebéd után iszok, többet sosem, és ezt se minden héten, csak amikor illik a kajához, a kávétól rosszul leszek, igy sosem fogyasztom, gyógyszert csak kalmopyrint szedek, ha nagyon meg vagyok fázva vagy fáj a fejem - de ez évente 3-4szer fordul elö, egy levél Kalmopyrin egy évre is elég, a cigaretta meg... ha az utca túloldalán valaki cigizik, már akkor is utálkozom töle, mert annyira büdönek tartom.
Más drogot se használok, úgyhogy ezzel az elméleteddel nem értek egyet.

Ami neked egy pohár bor az másnak egy füves cigi( nem több csak egy! )
A hatása se durvább
nem védem a drogosokat, de tényleg nem lenne szabad egy kalap alá venni mindenkit

Nem dohányzom, a kávét nem bírja a szívem, energiaitalt és kólát sem iszom.
Szóval, én nem vagyok semmilyen függő. Bocsánat érte. :)
(Egyetlen gyógyszert szedek rendszeresen, a fogamzásgátlót. Ja meg vastablettát és C vitamint. De nem függőségből.)
Talán csak én vagyok ilyen kényes, de nekem olyan autó nem kellene, amit lopott pénzből vett meg a párom.
Inkább járok busszal. De legalább nyugodtan alszom minden éjjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!