Ha valaki lop, csal, azzal nem érdemes együtt maradni - börtöntöl függetlenül sem, mert csak idö kérdése, hogy a kapcsolatban mikor kezd igy viselkedni. Ha valakinek nincs erkölcsi értékrendje (és a lopás, csalás, hazudás egyértelmüen ezt jelenti), az egy értéktelen szemét alak.
Az emberölés meg még fokozottabban ilyen - aki mással erszakos, az a családjával is az lesz, csak idö kérdése, kivéve ha tényleg önvédelem volt, de még akkor is erösen figyelemben kell venni, hogy tényleg szükséges volt-e ennyire komoly károsodást okoznia.
De egy bünözö mellett élni le az életet, az nem elfogadható a számomra.
2010. márc. 11. 07:29
12/38 anonim válasza:
A nagynéni se egy ártatlan bárány :D
Különben Zsófi nagyon jól tudta hogy Zsolt nem egy szent.
Azt is tudnia kellett hogy a Rózsa mennyi pénzt hoz a kasszába, és azt is tudta hogy mennyit költenek( nem igen fogta magát vissza a ruhavásárlások alkalmával)
2010. márc. 11. 07:33
13/38 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem vagyok egyedül. Attól függetlenül, hogy egyezik-e a véleményünk vagy sem, mindenkit felfelé pontoztam. :)
2010. márc. 11. 07:33
14/38 anonim válasza:
7:33-as vagyok
Ha hiszed ha nem nagy valószínűséggel én sem élnék együtt egy bűnőzövel ;)
2010. márc. 11. 07:35
15/38 A kérdező kommentje:
Persze, de azért mert a nagynéni is csinált dolgokat, Zsoltnak nem kellett volna ugyanezt csinálnia.
2010. márc. 11. 07:36
16/38 A kérdező kommentje:
(Nem nagyon tartozik ide, de azért leírom. Van egy ismerősöm, aki minimálbérre van bejelentve, csak azért hogy minél kevesebb gyerektartást vonhassanak le tőle. Amúgy meg 200 ezer fölött keres, bőven jutna több is a gyerekeinek havi 15-20 ezernél (2 gyerekre ennyi azt hiszem, de nem tudok pontos összeget). Én azt is büntetném, ha a szülő hanyagságból nem foglalkozna a gyerekével.)
2010. márc. 11. 07:41
17/38 anonim válasza:
Valóban attól függ, hogy milyen bűntettet követett el. Lopás, sikkasztás, átverések esetén, nem várom meg. Gerinctelenség, megérdemli. Gyilkosság, erőszak esetén szintén. Viszont vannak olyan esetek ahol mindenképp megvárnám, pl volt egy ismerősöm aki magának otthon füvet termesztett. A volt dílere meg felnyomta a rendőrségnél. Ez mondjuk nem egy olyan bűntett ami miatt elhagynám.
2010. márc. 11. 07:49
18/38 A kérdező kommentje:
Tehát, te együtt maradnál egy drogossal?! Rendben. :) Ízlések és pofonok.
2010. márc. 11. 08:04
19/38 anonim válasza:
azért egyesek kicsit sarkosan ogalmaznak szerintem mert mongyuk csalás alatt mit értesz?az h ha szüleidtől kapsz pénzt akrá kölcsön vagy bármi ez azért bármilyen korban előfordulhat h megszorulsz és ha tudnak segítenek ha ezt nem jelented be adohivatalnak gyakorlatilag adotcsalsz. vagy saját céged van és minimálbéren vagy bejelentve akoris adot caslsz vagy akár mekibe dolgozol és alkalmankénk elhozol egy egy szendvicset mert leselejtezted ez meg lopás...amugy ha nem sulyos büncslekmény vele maradnék....
2010. márc. 11. 08:04
20/38 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az adócsalás alatt nem azt értjük, hogy kapok a szüleimtől 1 millát kölcsönbe, és nem adózok utána.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!