Elválnál, ha a párod börtönbe kerülne?
A jól ismert Barátok közt sorozatból ragadtam ki a történetet. Szerintem van rá esély, hogy valaki ilyen szituációba kerüljön. Ki hogyan döntene?
Én bevallom őszintén, lehet hogy elválnék.
o7:14-es vagyok
Ne legyünk már ennyire kötözködőek, egyértelmű, hogy nem egy szendvicsre gondoltam lopás alatt és nem egy szülőtől kapott kölcsönre csalás alatt...
De ha a párom kapna az utcán egy pénztárcát tele pénzel és tudja (mert van benne személyi) kié, és nem adná vissza számomra esne a szememben. Szerencsére hasonlóan gondolkodik és egyből visszaszolgáltatná...pedig itt még csak lopásról sincs szó.
Zsófi helyébe meg válnék...hányszor becsapta már Zsolt? ez nekem betette volna az ajtót...(mondjuk hozzá se mentem volna :)az előző élete miatt)
én irtam a szülöktől pénz kommentet
najo jo és akor ha továbblépünk h a cégétől veszi ki a pénzt mongyuk leszivja a kamionjaibol a gázolajat és azzal jár vagy elrak egy csokit a boltba?az már bűncselekmény?mert végülis senkit se károsít meg vele nagyon nemigaz?
háááááááááát
Közvetve engem is meglop az aki benzint lop a mukáltatójától. Hiszen az üzemanyag ár bele van kalkulálva a szállítási árba.A szállítási ár benne van x termék árába, vagyis kifizettetik velem a lopott benzint is
Ezt nem értem.Apám pár hónapja gyalogolt át a zebrán,és szembe jött vele egy csürhe banda,kapatos állapotban voltak már.Eygetlen nő volt velük,és mikor odaértek apámmal egy vonalba,még mielőtt elhagyták őt,a nőt nekilökték apámnak,és rá is szálltak azonnal,hogy a csajomat akarod b****meg?!És már rúgtak is apám után.Rosszul tették.Apám nagyon csúnyán összeverekedett az egyikkel-addig viszont a többiek nem avatkoztak bele(ez volt apám nagyon nagy szerencséje),de addig valaki rájuk hívta a rendőröket,és mire kiértek,az embert úgy megverte apám,hogy felállni sem tudott,mint egy hiredetőoszlop úgy nézett ki.(Ekkor sem avatkoztak bele a verekedésbe a cimborái).Apámnak a csuklója utána fájt egy kis ideig,de ennyi volt.Miért kellett kötözködni vele?Az az ember szerintem egy életre megtanulta hogy ezt kár volt....vagy még agresszívabbá tette,ez is egy lehetőség.Kiderült erről az emberről,hogy kőrözték betöréses rablásért,és megköszönték a rendőrök apámnak,hogy elverte.A földön a faszi aztán nyöszörögve panaszkodott,hogy nem érti ezt,még senki sem tudta őt elverni idáig,(tehát már máskor is kötözködtek emberekkel,ez tiszta sor)mert ő országos magyar bajnok-valamilyen önvédelmi sportot mondott,én nem értek hozzá úgyhogy már nem tudom.Öröm az ürömben,hogy a faszi ittas volt már valamennyire,tehát én feltételezem,hogy akkor a mozdulatai is lassabbak voltak,mint józan állapotban.Apámat se kell félteni,nagy darab állat,agresszív,és az ilyen igazságtalanságokat nem tűri,azonnal robban.Máskor is kötöttek már bele,autóvezetés közben is-gyakran megtalálják,nem tudom miért,pedig nem henceg azzal amije van neki...kocsimárkát nem írok,hogy milyen van neki,de ráröppennek sokszor a köt.sögök,és azt kénytelen lerendezni ott helyben mindig.
Kést is akartak már belevágni,annak az embernek a kezét eltörte,neki semmi baja nem lett.Viszont kapott 2 év felfüggesztettet....addig meg viselkedni kell,nehogy valami baromságot csináljon.Letelt már pár éve,úgyhogy gond nincsen.Ő feleslegesen nem szokott embereket provokálni,de ha őt megtalálják,SOHA nem hagyja megtorlatlanul,mindig azonnal reagál,ugrik a kocsiból,neki az embernek.Nagyon bírom az apámat:-))))
Ha börtönbe kerülne a párom,kérdés hogy mi az oka,mennyit kap,nem szükségszerű hogy elhagynám.Ő se szükségszerűen hagyna el,ha én kerülnék börtönbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!