18 éven aluliak mehetnek börtönbe beszélőre?
meg kell jelölnie téged, mint kapcsolattartót, tehát ehhez az ő beleegyezése is kell.
háátt. azt tudom, hogy a cigányok beviszik a kisgyereket is beszélőre, hogy az apja láthassa.
egyébként mit szeretnél egy börtöntölteléktől? miért ül?
Az az igazság, hogy nem volt jó családi körülménye, nagyon nem foglalkoztak vele...ezért kezdett el drogozni (főleg, miután mi is szakítottunk...ő szakított velem). A szakítás mindkettőnket megviselte,de őt mégjobban. Még mindig szeretjük egymást, több, mint egy év után is.
A drogok miatt nagyon megváltozott, ő már nem az az ember,aki volt. Senki sem tudja, hogy mi járt akkor a fejében, egyszerűen megkattant. A legjobb barátjának esett neki..az áldozat szerencsére már jól van, de egy centin múlott,hogy nem lett haláleset..
Mindenképp szeretnék vele kommunikálni! Valaki segítsen, mit tehetnék!
Ügyvéd? Jajj, ezt előbb is a tudtomra adhatta volna.. ez nem "enyhítő" körülmény, hogy drogok befolyásoltsága alatt kísérelt meg emberölést? Úgy hallottam, hogy a letöltendő 3 és 8 év között van emberölési kísérlet esetén. Félek tőle, mert aznap este engem is kiakart hívni.. valószínűleg engem is leakart szúrni..
Tudom,hogy nem normális dolog, hogy ezek után még szeretem és el kéne kerülnöm,de legalább egyszer még szeretném látni, legalább egyszer még szeretnék vele beszélni... ha elküld, ha mondja, hogy nem akar többet látni (tiszta fejjel) akkor tudomásul veszem és talán egy kicsit megnyugszom.
Attól félek, hogy ha az elméjét nem kezelik, csak bedugják a börtönbe, akkor tervezni fog, és várni a pillanatot, amíg kiengedik, és akkor rajtam is bosszút áll..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!