18 éven aluliak mehetnek börtönbe beszélőre?
Kedves 0:18!
Én szóbeli segítséget és baráti tanácsokat adtam a kérdezőnek, ugyanis én úgy tudom, hogy ezen az oldalon azt szokás csinálni és nem a másik személyt jellemezni. Ami azt illeti, én azt feltételezem, hogy Ön is elolvasta a korábbi válaszokat, szóval nem értem, hogy miből jött le Önnek ez a pénz átutalás. Az igazat bevallva, én azt szeretem, amikor megismerhetem a személyt, akinek segíteni próbálok. És, mint Ön is láthatja, még gondolkozik a kérdező és ha visszaolvas pár sort, láthatja, hogy én pont azt tanácsolom a kérdezőnek, hogy NE akarjon vele találkozni, felejtse el azt az embert!
Ami pedig a helyesírásomat illeti, hát sajnálom, ha nem tetszik Magának!
Már nem azért, de hogy kötődhetsz egy olyan emberhez aki nagy valószínűséggel meg akart ölni? vagy megpróbálni azt, tök mindegy. Én a helyedben azért imádkoznék hogy minél több ideig a börtönben rohadjon.
Anyám is ilyen, eszméletlen milyen hü..lye emberek vannak a világon........
Seeker! 16 éves vagyok.
Tudom,hogy nem normális dolog, de ő nem ilyen! A drogok vették el az eszét..abba bolondult bele. Nálam jobban már csak a saját anyja ismeri..
Szeretem, ez ellen nem tudok és nem is szeretnék semmit se tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!