Undorító volt apukám barátnőjének a viselkedése. Szerintetek?
Apa vidèken lakik, múlt hèten megbeszèltük, hogy lemegyünk hozzá.
Sajnos nem jól alakultak a dolgok.
A kedves barátnője első körben le sem tojta, hogy ott van egy kisbaba simán rágyújtott előtte a szobába.
Pont kint voltam a kertben mikor hallom, hogy apa üvölt vele. Valószínű itt lettem közellensèg.
Másnap dèlután apa elment a boltba addig mi otthon maradtunk.Mikor a barátnője hazaèrt teljesen kiakadt, hogy elege van abból, hogy mi itt vagyunk ő dolgozik nem tud pihenni a gyerektől.
Akkor már leállítottam, hogy nekem ehhez a lakáshoz több közöm van mint neki valaha is lesz, apuhoz jöttem nem hozzá.
El sem tudom hinni, hogy lehet valakinek ennyire undorító viselkedèse.
Hajadra kenheted a tulajdonjogodat, mivel a haszonélvező dönti el, hogy ki lehet ott a lakásban. A tulajdonost is simán kizárhatja ha akarja.
Undorító proli szokás dohányozni a lakásban, főleg nemdohányzó emberek társaságában.
De jóhogy kiakad ha ott visít a kölyök egész idő alatt, bár honnan is tudhatnád, mit jelent a munka utáni nyugodt pihenés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!