Mit tehetnék, ha ennyire undorító és igénytelen a családom?
Az anyámmal és két testvéremmel élek egy nagy családi házban, időnként egyszerűen elképesztő mocsokban.
Ha én nem mosogatok el, vagy nem takarítom ki a konyhát, akkor gyakran napokig ott áll a szennyes edény a mosogatóban, a gáztűzhely csupa zsír és piszok. A fürdőszobában összeköpködik fogmosáskor a mosdókagylót, és nem képesek kimosni utána, a szőnyeg állandóan tele van hajszálakkal, senki nem szedi össze rajtam kívül.
A leggázabb, hogy még a wc-t sem képesek normálisan lehúzni, a múltkor kivételesen nálunk volt a barátom ( érthetően nem szeret ide jönni), és amikor elment volna a wc-r, konkrétan nyakig állt benne a sz*r, mert valaki benne hagyta...
Esküszöm, hogy én már nem bírom ezt tovább, dehát egyelőre nem költözhetek el... mit tegyek? Kiakasztó...
Takaríts. Amíg ott kell laknod, mást nem tehetsz.
Az én családom is ilyen, hamar rájöttem, hogy bosszankodás helyett egyszerűbb, ha kitakarítok. Így nem kell mocsokban élnem, és a folyamatos magamban fortyogás vagy veszekedés se keseríti meg az életem. Na persze amint lehetett, elköltöztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!