Mit tehetnék annak érdekében, hogy elviselhetőbbé váljanak a hétköznapok?
18 éves lány vagyok, sajnos minden áldott nap sírok, pedig nem mondanám magam egy puhány, túl érzékeny lánynak. A probléma a családomban gyökeredzik, tudni illik eléggé próbára tett az élet ilyen téren. A bátyám nagyon agresszív és hirtelen haragú, anyukám, pedig szomorú a rossz döntései miatt, sokat káromkodik és ez nekem már rettentően rosszul esik, mindig veszekszik rám, hogy én nem tanulok, pedig én próbálok mindent megtenni, de egyszerűen nem tudok neki megfelelni. Apukám 5 évvel ezelőtt meghalt, az ő anyukájával annyira rossz a kapcsolatom, hogy nem is beszélünk már ( borzasztó dolgokat vágott a fejemhez, ellenem fordult és szívből gyűlöl) a többi nagyszülőmmel remek kapcsolatom volt, de sajnos mind meghaltak. A legjobb barátom, akivel szinte együtt nőttem fel, sajnos ő is eltávozott 3 évvel ezelőtt.
Az egyetlen jó dolog az életemben a Párom, akivel két éve vagyok együtt. Mindent megtenne értem és nagyon szeret, de nem akarom, hogy a szomorúságom, lehangoltságom miatt..
Még 1 évem van a suliban (mert évvesztes vagyok és előkészítős osztályba is jártam)
Előre is köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!