Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóméknak most született a...

A tesóméknak most született a lányuk és a Zselyke nevet kapta. Halál ciki, szegény gyerek. Nekem is tök ciki mikor megkérdezik és mondanom kell. Szerintetek is az?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 07:29
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
26%

Amikor én megszülettem mindenki cikisnek tartotta a nevem. Ma meg ha meghallják, mindig az a válasz jön, hogy még sosem hallották, milyen szép név.

Szerintem ilyen a Zselyke név is. Nem fogsz ezzel a névvel találkozni olyan sűrűn, és meg is jegyzi az ember.

Én az elmúlt 40 évemben még nem találkoztam olyan lánnyal vagy nővel akinek ugyanaz a neve lenne mint nekem.

2015. aug. 19. 09:20
 22/39 anonim ***** válasza:
83%

24-es!

Wass Albert: Vérben és viharban című művében van egy Zselyke nevű szereplő.

25-ös!

Elárulod, mi a keresztneved? Akár priviben is!

Egybként nekem is különlegesnek számított a nevem gyerekként legalábbis, igaz, angolszász eredetű, ma már viszont előforduló. (Eliza)

2015. aug. 19. 09:28
 23/39 anonim ***** válasza:
70%
ez egy tök szép név. nem mindennapi, és ez a jó benne
2015. aug. 19. 09:30
 24/39 anonim ***** válasza:
14%
én is ezt a nevet adnám a gyerekemnek, vagy a Gerdád, az is olyan jó
2015. aug. 19. 09:31
 25/39 anonim ***** válasza:
74%

25-ös vagyok

Nem titok a nevem:

Van egy ikertestvérem ő Dénes, és én így lettem Dionízia. Diónak becéznek egyébként..

2015. aug. 19. 09:32
 26/39 anonim válasza:
85%
Kedves 26.hozzaszolo az én kislányom is Eliza :-) A nagy pedig Anasztázia. amúgy szerintem os nagyon szép név a Zselyke.De a Csaba nem új név szerintem. Tekintsünk csak bele a magyar történelembe...Csaba királyfi...
2015. aug. 19. 09:34
 27/39 anonim ***** válasza:
77%

28-as, ugyanez jutott eszembe, én is ezt a nevet adnám a lányomnak, ha lenne.:-)

Egyébként egy létező magyar néven problémázni szerintem szimplán szűklátókörűség. Pláne ha nem is a sajátod.

2015. aug. 19. 09:40
 28/39 anonim ***** válasza:
67%
Nekem sem tetszik a Zselyke, de divat lett belőle. Cikinek nem ciki. Azért mégsem egy Dzsesszika, vagy egy Amanda. Próbáld így nézni, és a végén még megszereted ezt a nevet!
2015. aug. 19. 09:43
 29/39 anonim ***** válasza:
36%

Az.

De nem baj. Vigyasztaljon az, hogy a Benett, Nikolász és hasonlók még cikibbek.

2015. aug. 19. 11:17
 30/39 anonim ***** válasza:
60%

Pedig már eléggé ismert/elterjedt név, celebgyereket is hívnak így.

Felénk is akad a játszótéren 3-4 Zselyke.

Szerintem egyértelműen magyar név, nem kell nagy agy kitalálni, hisz van benne "LY", ha külföldi névből lenne magyarosítva, akkor "j"-vel írnák.

Szerintem még mindig jobb mint a Dzsesszika, Dzsindzser meg egyéb mostani divatos nevek.

De a lényeg, hogy sokkal cikibb dolog amit te csinálsz, hogy a neve alapján szégyellsz valakit.

2015. aug. 19. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!