Ti meddig aludtatok egyutt a kis gyereketekkel? A gyerek hany eves koraig?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 13:31
1/7 anonim válasza:
Semeddig, születésétől fogva külön alszik.
2/7 anonim válasza:
Első perctől kezve külön szobában,külön ágyban aludt.Úgy az egészséges,és úgy tudja kipihenni magát mindenki.A házaséletről nem is beszélve.
3/7 anonim válasza:
Néhány hónap. Költözés közben voltunk. Nem volt még kész a szobája. Ahogy meg lett a saját szobája, akkor külön szoba.
Pár hónaposan még kényelmes is volt, meg jó érzés, hogy ott vagyunk közel egymáshoz.
De nagy gyerekkel, több évessel, iskolással nem aludnék együtt, szerintem nem egészséges, a gyereknek sem, de a szülők kapcsolatának meg pláne nem.
4/7 anonim válasza:
Semeddig. Első perctől a saját szobájában alszik a fiam.
5/7 anonim válasza:
Nekem 3 eves korom óta van szobám. De az is csak azért, mert időbe tellett a szoba kialakítás. De 3 eves kor után biztos kéne találni egy helyet...
6/7 anonim válasza:
Én soha nem aludtam együtt a szüleimmel. A húgom viszont mikor 9-10 éves volt, egy évig együtt aludt a szüleimmel, mert félt a 'szörnyektől'. De a szüleim mindig panaszkodtak, meg el se fértek rendesen, szóval én nem ajánlom. 17/L
7/7 anonim válasza:
egy percig sem. sajat lakasunk akkor lett amikor 5 eves volt es akkortol mar kulon szobaja volt. addig egy szobaban aludtunk de soha nem egy agyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!