Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóméknak most született a...

A tesóméknak most született a lányuk és a Zselyke nevet kapta. Halál ciki, szegény gyerek. Nekem is tök ciki mikor megkérdezik és mondanom kell. Szerintetek is az?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 07:29
1 2 3 4
 11/39 Ditta323 ***** válasza:
82%
Ami lemaradt: Vannak ciki nevek, de ez nem az.
2015. aug. 19. 08:13
 12/39 A kérdező kommentje:

Olyan mintha petrezselyem lenne, rögtön az jut eszembe

Meg mindenki hülledezik, nem lehet eldönteni hogy fiú vagy lány nèv.

2015. aug. 19. 08:15
 13/39 anonim ***** válasza:
92%
Ez hülyeség, amiket írsz. Nem hiszem, hogy hüledeznek az emberek, mostanában lehet hallani ezt a nevet, adják a gyereküknek sokan.
2015. aug. 19. 08:18
 14/39 anonim ***** válasza:
79%

Nekem se tetszik, de te hány éves vagy, 12? Hogy cikinek érzed mondani másoknak...

Egyre többször hallom picinek ezt a Zselykét, abban a korosztályban annyira nem is extra.

2015. aug. 19. 08:22
 15/39 anonim ***** válasza:
85%
Nem is olyan rég írta egy idősebb hozzászóló, hogy az ő idejében azon hüledeztek, milyen ciki ez a sok új divatos név, mint a Csaba meg a Tibor, hogy fog hangzani az, hogy Csaba bácsi??? :D Na, a gyerekeink generációjának a Zselyke meg a Benett is tök természetes név lesz, senki nem fog rajta csodálkozni.
2015. aug. 19. 08:23
 16/39 anonim ***** válasza:
75%

Egyáltalán nem, sőt, most nagyon is divatos név, a zenebölcsiben, ahová járunk kettő Zselyke is jár!!!!

Sőt, van egy 35 éves Zselyke ismerősünk is, soha nem csúfolták érte, kifejezetten büszke a nevére, ráadásul tanítónő.

Miért érzed cikinek? Hihetetlen, hogy emberek képesek egy neven röhögni, meg hüledezni, micsoda primitív, bunkó hozzáállás!

Hidd el, a mai gyerekek már ebben nőnek fel, teljesen normális, és nem hüledeznek rajta, hogy az én gyerekem ovis csoportjában van Huba, Villő, Mór, Emília, Kartal, és még sorolhatnám. Nekik ez a természetes.

El kéne már fogadni, hogy a neveknek mindig van egy divathulláma, minden egyes korszaknak megvannak a legnépszerűbb nevei.

2015. aug. 19. 08:31
 17/39 anonim ***** válasza:
21%
A sok Villő, Kincső, Csenge mellett egyáltalán nem lesz ciki a Zselyke. Ami egyébként egy létező magyar név. Bár egyáltalán nem nevezném hagyománytisztelőnek azt, aki ilyen nevet választ, életemben előtte nem hallottam ezeket a neveket, sem történelem, sem irodalom órán például.
2015. aug. 19. 08:54
 18/39 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem is iszonyat béna név, de manapság egyre gyakoribb, szóval cikinek nem lesz ciki.
2015. aug. 19. 09:08
 19/39 anonim ***** válasza:
49%

Sok dolgot nem tanítanak történelem órán...

Mégis mi lenne hagyomány tisztelő név? A Margit? Szerintem minden, ami magyar név, az hagyomány tisztelő, de kinek mi...

2015. aug. 19. 09:12
 20/39 anonim ***** válasza:
25%
Úgy értettem, hogy egyetlen magyar irodalmi regényben nem olvastam még ilyen neveket, amik állítólag ősi magyar erdetűek. Tordáról már hallottam, bár nekem arról is inkább a hasadék jut eszembe. És nem, azért mert a 20. században volt olyan 20-30 évig, hogy minden kislányt Margitnak, Erzsébetnek meg Katalinnak kereszteltek, még nem lesz hagyománytisztelő az, aki Bözsinek hívja a lánykáját.
2015. aug. 19. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!