A tesóméknak most született a lányuk és a Zselyke nevet kapta. Halál ciki, szegény gyerek. Nekem is tök ciki mikor megkérdezik és mondanom kell. Szerintetek is az?
Olyan mintha petrezselyem lenne, rögtön az jut eszembe
Meg mindenki hülledezik, nem lehet eldönteni hogy fiú vagy lány nèv.
Nekem se tetszik, de te hány éves vagy, 12? Hogy cikinek érzed mondani másoknak...
Egyre többször hallom picinek ezt a Zselykét, abban a korosztályban annyira nem is extra.
Egyáltalán nem, sőt, most nagyon is divatos név, a zenebölcsiben, ahová járunk kettő Zselyke is jár!!!!
Sőt, van egy 35 éves Zselyke ismerősünk is, soha nem csúfolták érte, kifejezetten büszke a nevére, ráadásul tanítónő.
Miért érzed cikinek? Hihetetlen, hogy emberek képesek egy neven röhögni, meg hüledezni, micsoda primitív, bunkó hozzáállás!
Hidd el, a mai gyerekek már ebben nőnek fel, teljesen normális, és nem hüledeznek rajta, hogy az én gyerekem ovis csoportjában van Huba, Villő, Mór, Emília, Kartal, és még sorolhatnám. Nekik ez a természetes.
El kéne már fogadni, hogy a neveknek mindig van egy divathulláma, minden egyes korszaknak megvannak a legnépszerűbb nevei.
Sok dolgot nem tanítanak történelem órán...
Mégis mi lenne hagyomány tisztelő név? A Margit? Szerintem minden, ami magyar név, az hagyomány tisztelő, de kinek mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!