Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg? (többi lent)

Hogy győzzem meg? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék egy hörcsögöt de anyukám azt hiszi nem foglalkozni vele.Hogyan győzhetném meg?Az jó módszer ha karácsonyra nem kérek mást csak hörcsögöt?Kérlek segítsetek!L/11

2015. aug. 18. 23:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Valami sokkal problémásabb dolgot kérj inkább amit még jobban nem szeretne ezáltal előbb a hörcsögöt veszi meg :) pl.: hörcsög helyett vadászgörényt kérsz de ha nem válik be akkor fojamatosan könyörögni kell így meg unja ezért hogy ne kelljen tovább elviselnie sikerülni fog. Vagy be kell biszonyítani neki hogy gondoskodni fogsz róla vagy mondneki hogy az orvosok szerint jót tesz a gyerekek fejlődésének ha tudnak gondoskodni egy kisállatról így felelősség tudatot tanul. Széles a választék :-)
2015. aug. 18. 23:53
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van. Ezt persze egy gyerek se látja be, csak majd ha már felnő. A háztartásban olyan állat legyen, amilyet a szülő (is) akar és akkor mikor ő akarja. Akkor nem lesz neki teher, ha foglalkozni kell vele. Mert persze, te imádod a hörcsögöt, meg majd milyen jó kisállat lesz, meg majd mindent megcsinálsz. Aztán nyáron elmégy nyaralni a mamához (vagy máshoz), meg "jaj most dogát írunk, majd holnap kitakarítom", de már az egész lakás bűzlik és takaríthatja anyád, mehet anyád plusz kört, hogy kaját hozzon neki, meg forgácsot, mehet anyád 6000 forintot otthagyni az állatorvosnál, mert visítva sírsz, hogy mi van 800- forintos a hörikével, mert elfelejtetted a ketrecet eltenni a napról/huzatból stb. Előbb-utóbb minden állat a szülő nyakába szakad, még akkor is, ha történetesen egy hörcsög úgy is 1,5-3 évet él csak. Anyád pedig nem akar magának hörcsögöt. Majd akkor lesz háziállatod, ha ő is akar egy olyat, vagy ha elköltöztél.
2015. aug. 18. 23:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem kiírni,hogy van egy kutyusom is,totálvén foglalkozok vele,anyámnak a nyakába semmi se szakad,ahogy hazajövök iskolából pihenek 5 percet és foglalkozok vele.Még segít is a kutya,fogja az egereket meg patkányokat.A szomsuéd cicusával is foglalkozom minimum 1 órát.Hörcsöggel mindig foglalkoznék,és a kutya se lenne elhanyagolva.
2015. aug. 19. 00:10
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
És azt tudod, hogy a hörcsög nappal alszik? Éjjel van fenn.
2015. aug. 19. 00:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Energiabomba vagyok nem lenne probléma éjjel felkelni a barátomért.A kutyusomért is mindig felkeltem éjjel mikor kölyök svolt sokszor bepisilt én takarítottam ki.
2015. aug. 19. 00:21
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
23:59 ne nézd már ennyire nyomoréknak csak mert gyerek! Könyörgöm én pl 10 évesen kaptam az első kutyám, és a pénzen kívül a szüleim soha semmit nem tettek vele mert azt sem engedtem, hogy ránézzenek! Most halt meg 14 évesen... 17 éves koromra már 3 kutyám volt. Meg 2 macskám. A haszonállatokat is simán elláttam már kisiskolás koromban. Igen ezt meg kell tanulni, de a gyerekek képesek rá, mert nem fogyatékos h*lyék. Amúgy meg egy szerencsétlen hörcsög alig él 1-2 évig, és ha a szülőnek az a baja, hogy nem akarja kifizetni az állatorvost, akkor mondja meg, hogy nincs rá pénz. Normális gyerek ezt is megérti, de itt erről nem tett említést a kérdező.
2015. aug. 19. 00:32
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha te tényleg 17 éves vagy, itt az ideje a világ pusztulásának. 12-nek néznélek az írásod alapján MAXIMUM.
2015. aug. 19. 00:36
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
És te mennyinek tűnsz a szövegértelmezésed alapján? xD 10 évesen kaptam az első kutyám és 14 évesen halt meg. Bárcsak 17 lennék még. A világnak meg valóban itt a vége, ha annyira h*lyének nézik a gyerekeket, hogy még egy hörcsögöt sem képesek ellátni! Az én kutyáim még semmik! Az idősebb tesóim még a teheneinket gondozták zokszó nélkül! Sajna mire én megszülettem már el kellett adni őket. Mi ahhoz képest egy hörcsög!?
2015. aug. 19. 00:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Najó a veszekedésnek itt nincs helye.Akkor hogy tudnám meggyőzni anyukámat hogy kapjak egy hörcsögöt?:)
2015. aug. 19. 01:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az jó ötlet, hogyha csak karácsonyra kérsz :) és tényleg, mondd, hogy inkább egy nyulat/tengerimalacot szeretnél, ezt heteken át folytasd, végül elmondod, hogy a hörivel is megelégszel :) Egyébként én állatként inkább a tengerimalacot ajánlanám, de te tudod! :D
2015. aug. 19. 02:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!