Elhagynátok a párotok ilyen esetben?
Még jóhogy nem hagynám el!!
És szégyellje magát az akinek megfordul a fejében ilyesmi!
Jóban minden szép és amikor egy kicsit megkéne erőltetni magunkat akkor meg csináljon amit akar és magára hagyni??
Én nem hagynám el, semmi pénzért. Írok neked két történetet. Mindkettő valós.
Az első az enyém. Apukám lebénult a fél oldalára, bal kezét-lábát nem tudta mozgatni. Agydaganatot diagnosztizáltak nála. A végén tolószékbe került, pedig még műtötték is. Anyum otthagyta a munkáját, hogy gondozza, azt mondta neki a maszek munkaadó, hogy visszaveszi, ha jó vagy rossz irányba is, de változik a dolog. Apum már a végén járni sem tudott, sem enni, semmit. Mikuláskor meghalt, anyumnak azóta sincs munkája, nem kapta vissza, amit ígértek.
Másik történet, ismeretségi körben történt. A csaj apja agyvérzést kapott, fél oldalára lebénult. Összeszedte magát, ám még most sem tökéletesen, de jár, beszél, mozog. Viszont a baj után a családja (fia, lánya, felesége) elhagyta őt. Ott lakhat ugyan a házban, de levegőnek nézik, mintha nem is létezne. Az öregek otthonába jár ruhát mosatni, magyarul csak ágyat adnak neki.
Én mindenképp kitartanék a férjem mellett, számomra undorító, ha valaki a bajban hagyja el azt, akivel addig boldog volt.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:32 - vagyok:
És aki mellette marad, de mellette szeretőt tart, az nem gondolja, hogy ugyanúgy megcsalja, olyan, mintha elhagyta volna?
Egy ilyen kérdésre csak az tudna érdemben válaszolni aki már átélt ilyet, és döntenie kellett! Persze, hogy mindannyian (Én is) azt válaszoljuk most, hogy nem hagynánk el a párunk, mert el sem tudunk képzelni más verziót, de nehéz olyan dologra válaszolni amit nem éltünk át! Vannak olyan élethelyzetek amikor úgy reagálunk, ahogy sohasem gondoltuk volna!
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy aki most nemmel válaszol, az nem úgy cselekedne!!!
24/L
Megtörtént eset, itt a szomszédban.Építkezés közben az asszonyka lezuhant, majd megbénult egy életre.A férje mellette maradt, átalakították az életüket.Napi rendszerességgel sétáltak.Vagy 40 évig hozzátartoztak a környék képéhez, ahogy a papa tolja a feleségét a toló kocsiban.Tavaly halt meg a mama, betegség következtében.
A férj nyolcvan fölött van, és azt mondja, nagyon hiányzik a mama.
Nem hagynám el,ez tuti!!!!akkor is az én drágám maradna,ha béna,ha nem.igaz,utána nehezebb lenne az életünk,de nekem nem is kéne olyan könnyü élet,amibe ö már nincs benne.
(Zsoka)
Húúú, ez elég ütős kérdés!
valószínű, hogy nem hagynám el! Ugyanúgy lenne minden, ami volt. A megélhetés lehet nehezebb lenne, kivéve, a nőnek zsíros állása van. Akkor nincs baj, ha az egyik kereset elmarad. A férj is kap valami segélyt vagy ilyesmi.
Szeretőt lehet hogy tartanék (végülis fordított esetben egyik pasi sem csinálná azt hogy soha többet szex, nem?) A lelki hűség is fontos! Az márpedig azt jelentené, hogy a lelkemet is bele teszem a kapcsolatba, és biztosítom afelől, hogy nem hagyom magára!
Egy jó erős ápoló férfit viszont elkelne aki emelgeti-stb.
Azt fizetni kellene. De a háztartásban a férj is segíthet, ha tolószékes. Persze amit megtud csinálni!
Nehéz így élni, de ha az ember leleményes meg lehet oldani!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!