Mit tennétek? Elhagynátok a párotok?
Es most mit akar toled az exed szerinted??? Meg amikor egyedul voltal, akkor se akart komoly kapcsid veled, es most, hogy mar gyereked is van?! Csak szorakozni, szexre kellenel neki, semmi masra.
Ki tartana el a kicsit, az exed? Mert azt kotve hiszem.
Talan nem kellett volna felelotlenul gyereket vallalnod, most pedig fogni a fejedet.
Becsuld meg a gyereked apjat szerintem.
Szia!
"nem akart semmi komolyat tőlem" akkor szerinted most akar? Biztos vagy Te ebben? Hát nem tudom, hogy felborítanám-e ezt a felállást a helyedben.
Ha nagyon szereted, akkor lehet, hogy érdemes lenne mégegyszer megpróbálni, de közre játszik az is, hogy miért lett vége. Az apukával pedig mi a probléma? Rendes, szeret Téged? Nem lehetne helyre hozni köztetek a dolgokat, mégis csak ő a gyermeked apja!
Azert ugy lepegess jobbra es balra, hogy kozben van egy pici gyermeked, akit lehet, hogy mindez megvisel. En nem hagynam el a gyermekem apjat csak azert, mert az ex ismet kepbe kerult. Raadasul olyan ex, aki regebben sem akart semmi komolyat. Gondolod, hogy most akar annyira komolyat, hogy egy gyereket is kapjon a nyakaba?
Lehet ilye? Szerintem nem tul erkolcsos.
Te figyeljél már és a gyereked?
Mert azon kívűl, hogy említetted, hogy van, leszarod neki jó-e ez az átjáróház.
Azt sem tudod mit akarsz, hol ide, hol oda verődsz, csak hogy valami izgalom legyen az életedben. Minek kellett neked egy gyerekek ehez, hogy elkúrd az életét?
Nem akart semmi komolyat tőled? aztán miért vagy ezen meglepődve? bevágódtál 2xer az ágyába, és most harmadjára is meg akarod tenni. Egy ilyen nőtől komolyat? na ne röhögtess már.
Kicsit összeszedhetnéd magad, mert perpill nőnek egy nulla vagy és emberileg sem túl sok. Az anyaságodat nem tudom de gondolom ott sem vagy tökéletes, ha a 3-ból kettőből buktázol.
ha van gyomrod és gusztusod hozzá...hajrá...DE gondolj a családodra is (a gyerekedre,magadra,párodra)!!!
Képzeld magad a párod helyébe,neked hogy esne egy ilyen?
Na az meg a másik,hogy az exed nagy valószínűséggel ezek után pláne nem fog tőled akarni semmi komolyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!