Elhagynátok a párotok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Huszon akár hány évesen,egy kisgyerekkel éltek az egyik fél lebénulna elhagynátok?Legyen pl a férfi aki lebénul.2010. márc. 9. 17:15
1/38 anonim válasza:
Nem,ha a jóban társa voltam,a rosszban,a betegségben is az lennék.Ettől vagyok ember szerintem.
2/38 anonim válasza:
ha a párom lebénulna akkor sem hagynám el.ugyanúgy szeretem és szeretni fogom őt úgy ahogy van még bénulósan is.
L
3/38 A kérdező kommentje:
Igen ezt értem...én is igy gondolom.De ha belegondolsz..Törödj a gyerekkel,a pároddal,a háztartással és még menj dolgozni is...arról nem is beszélve hogy teljesen megváltozna az élet.szexuális téren és egyáltalán minden téren.
2010. márc. 9. 17:22
4/38 anonim válasza:
Nem bírnám megtenni. Kitartanák mellette, hiszen az ő szenvedése még az enyémnél is nagyobb lehet.
5/38 anonim válasza:
Nem értelek! Akár a gyerekével is megtörténhez az embernek ilyesmi. Akkor őt is lapátra tennéd?
7/38 A kérdező kommentje:
Nem tenném lapátra a gyerekemet sem..és szerintem a párom sem.De ez lássátok be nehéz döntés
2010. márc. 9. 17:27
9/38 anonim válasza:
Nem hagynám el, hiszen azért mentem hozzá, hogy mindig kitartsak mellette. Nekem se esne jól (és akkor még enyhén fogalmaztam), ha lebénulnék és a férjem úgy döntene, hogy na akkor ő lelép, mert mit kezdjen velem... Hiszen mire megházasodunk és gyermeket szülök, addigra talán már a szüleim sem élnek, és csak ő marad nekem. De ha ő is azt mondja, hogy na akkor szevasz, bénán nem kellesz, akkor mégis kire számítsak az életben?
10/38 anonim válasza:
NEM. nem azért szeretem mert tud járni, vagy mert ágyba hozza a kávét. És szerintem Ő sem hagyna el engem...
És a gyereknek mit mondanék? apa beteg így kiraktam...?
aki padlón van rúgjunk bele...szép példa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!