Elhagynátok a párotok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Huszon akár hány évesen,egy kisgyerekkel éltek az egyik fél lebénulna elhagynátok?Legyen pl a férfi aki lebénul.2010. márc. 9. 17:15
11/38 anonim válasza:
Nem hagynám el. Amikor hozzámentem, akkor ŐT vállaltam minden körülmények között, és megesküdtem rá, hogy halálomig számíthat rám.
Ha meginognék, elég lenne csupán belegondolni, hogy nekem milyen érzés lenne, ha ő elhagyna...
12/38 anonim válasza:
jóban ,rosszban ki tartanék mellette soha nem "tolnék" ki vele! Nehéz lenne főleg gyerekek mellett stb... de akkor sem hagynám magára! L/25
13/38 anonim válasza:
Ez valóban nehéz döntés, de biztosan mellette maradnék, mert szeretem.
Azért vagyok együtt valakivel, mert úgy szeretem ahogyan van, hibáival és erényeivel együtt. S ha ehhez még hozzá társul egy betegség is, akkor ezzel egyedül nem lehet megküzdeni, csak közösen.
Nem tudnék nyugodtan aludni, ha nem tennék meg minden tőlem telhetőt, ha cserben hagynám.
14/38 anonim válasza:
Én is kitartanék mellette! Igen, nehéz lenne onnantól az életünk, de mindent megtennék, hogy teljes életet biztosítsak nekik. Valószínűleg otthagynám a főállásom és a vállalkozásomat bővíteném, hogy otthonról tudjak dolgozni és keressek annyit amennyiből megélünk. A szex szerintem nem minden, a szeretet sokkal fontosabb. Én legalábbis ilyen esetben tudnék anélkül élni. A férjem a minden téren a párom, a másik felem. Nem tudnék boldog lenni nélküle. Ha pedig én elhagynám, akkor ugyan ki törődne vele? Amellett jelenleg is napi nyolc órát dolgozom a munkahelyemen, után a vállalkozásommal foglalkozom és a kisfiunkkal és a háztartást vezetem. A dolog annyiban módosulna, hogy itthon dolgoznék. A férjem még ha le is bénulna, akkor is felnőtt ember lenne, tehát mellette vígan meg tudnám itthon csinálni a munkámat, nem lenne az, hogy ha egy másodpercre nem figyelek rá, akkor meglóg vagy bajt csinál.
15/38 anonim válasza:
Nem hagynám el. Szerintem ez gerinctelenség lenne. Gondoskodnék a gyerekről és róla is. Ami a szexet illeti: azt nem állítom, hogy nem lenne mellette szeretőm.
17/38 anonim válasza:
A 17:32-es vagyok. Még az is eszembe jutott, hogy sokkal közelebb hozna egy ilyen szörnyűség minket már csak azért is, mivel most nem találkozunk annyit mint akkor találkoznánk, ha itthon dolgoznék és ő is itthon lenne. Szóval mindenben meg lehet látni a jót és a lehetőséget.
19/38 anonim válasza:
Ha valaki igazán,tiszta szívből szereti a párját,akkor minden esetben kitart mellette. És nem,nem hagynám el semmi esetre sem!! 21/L
20/38 anonim válasza:
én a 17:34.-l értek egyet ápolnám, és vezetném a háztartást, de lenne egy titkolt viszonyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!