Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynátok a párotok ilyen...

Elhagynátok a párotok ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Huszon akár hány évesen,egy kisgyerekkel éltek az egyik fél lebénulna elhagynátok?Legyen pl a férfi aki lebénul.
2010. márc. 9. 17:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%

Nem hagynám el. Amikor hozzámentem, akkor ŐT vállaltam minden körülmények között, és megesküdtem rá, hogy halálomig számíthat rám.

Ha meginognék, elég lenne csupán belegondolni, hogy nekem milyen érzés lenne, ha ő elhagyna...

2010. márc. 9. 17:31
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
jóban ,rosszban ki tartanék mellette soha nem "tolnék" ki vele! Nehéz lenne főleg gyerekek mellett stb... de akkor sem hagynám magára! L/25
2010. márc. 9. 17:32
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban nehéz döntés, de biztosan mellette maradnék, mert szeretem.

Azért vagyok együtt valakivel, mert úgy szeretem ahogyan van, hibáival és erényeivel együtt. S ha ehhez még hozzá társul egy betegség is, akkor ezzel egyedül nem lehet megküzdeni, csak közösen.

Nem tudnék nyugodtan aludni, ha nem tennék meg minden tőlem telhetőt, ha cserben hagynám.

14/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is kitartanék mellette! Igen, nehéz lenne onnantól az életünk, de mindent megtennék, hogy teljes életet biztosítsak nekik. Valószínűleg otthagynám a főállásom és a vállalkozásomat bővíteném, hogy otthonról tudjak dolgozni és keressek annyit amennyiből megélünk. A szex szerintem nem minden, a szeretet sokkal fontosabb. Én legalábbis ilyen esetben tudnék anélkül élni. A férjem a minden téren a párom, a másik felem. Nem tudnék boldog lenni nélküle. Ha pedig én elhagynám, akkor ugyan ki törődne vele? Amellett jelenleg is napi nyolc órát dolgozom a munkahelyemen, után a vállalkozásommal foglalkozom és a kisfiunkkal és a háztartást vezetem. A dolog annyiban módosulna, hogy itthon dolgoznék. A férjem még ha le is bénulna, akkor is felnőtt ember lenne, tehát mellette vígan meg tudnám itthon csinálni a munkámat, nem lenne az, hogy ha egy másodpercre nem figyelek rá, akkor meglóg vagy bajt csinál.
 15/38 anonim ***** válasza:
89%
Nem hagynám el. Szerintem ez gerinctelenség lenne. Gondoskodnék a gyerekről és róla is. Ami a szexet illeti: azt nem állítom, hogy nem lenne mellette szeretőm.
2010. márc. 9. 17:34
 16/38 anonim válasza:
100%
nem hagynám el ilyen esetben
2010. márc. 9. 17:36
 17/38 anonim ***** válasza:
98%
A 17:32-es vagyok. Még az is eszembe jutott, hogy sokkal közelebb hozna egy ilyen szörnyűség minket már csak azért is, mivel most nem találkozunk annyit mint akkor találkoznánk, ha itthon dolgoznék és ő is itthon lenne. Szóval mindenben meg lehet látni a jót és a lehetőséget.
2010. márc. 9. 17:38
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2010. márc. 9. 17:40
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki igazán,tiszta szívből szereti a párját,akkor minden esetben kitart mellette. És nem,nem hagynám el semmi esetre sem!! 21/L
2010. márc. 9. 17:42
 20/38 anonim ***** válasza:
75%
én a 17:34.-l értek egyet ápolnám, és vezetném a háztartást, de lenne egy titkolt viszonyom.
2010. márc. 9. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!