Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogy kéne erre ma...

Mit tegyek? Hogy kéne erre ma erre reagálnom?

Figyelt kérdés

tegnap nagyon összekaptam a párommal és begörcsölt a szívem,meg rosszul voltam...az anyja a munkahelyén kapott virágot,cserepeseket és az egyiket nekem akarta adni,mondta a párom h menjek már ki,én meg mondtam,hogy válasszon ő egyet,én nem megyek ki mert rosszul vagyok...erre a párom azt mondta neki kinnt hogy nem akarok kimenni,mert nem akarok megint a pénzről cirkuszolni..ugyanis a múlthéten nagyon összekaptunk.ráadásul,ma még be is görcsöltem,meg meg is jött..a párom meg reggel felkeltett,hogy írjak gyorsan egy önéletrajzot és küldjem el egy pár címre...ez odáig elhúzódott,hogy csak akkor mentem ki a szobából,mikor már ment elfele dolgozni az anyja... megkérdeztem h kell e valamit csinálni..rá vágta h nem és nem szólt semmi mást..

a múlthéten úgy összevesztünk,hogy a párom azt mondta h nem érti mi baja velem az anyjának és pont engem fogott ki magának szekálni...azóta csak akkor beszélünk,ha ő kérdez valamit.a véleményét tartja..nem is beszéltünk azóta arról a témáról..

mit tegyek?tegnap tényleg rosszul voltam.ma meg hipp hopp elment az idő...

kíméljetek légyszi a de bunkó vagy -os beszólásoktól...

2010. márc. 9. 11:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem első olvasatra az jött le, hogy az a gond, hogy te náluk élsz, de nem dolgozol.

Ez összefügg a pénz-vitával és az önéletrajz küldéssel is.

Szóval szerintem ez az általános baj... és ezért vannak a viták és a pofahúzás az anyósod részéről.

Szóval szerintem keress munkát, és ezek megoldódnak.

2010. márc. 9. 12:01
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval,bunkó voltál az anyjával(lehet van rá okod),viszont elvetetted a sulykot,mert két nap se dugtad ki az orrodat,annyira,hogy odaköszönj neki.Holott lehet a virágot éppen békülésnek szánta(jó,akkor éppen rosszul voltál,de az önéletrajz írását fél percre fel lehet függeszteni!)

Most a pasid hezitál,nem azon,hogy szeret-e vagy sem,hanem azt,hogy megéri -e neki miattad (is)balhézni az anyjával,amikor látta,hogy hogy viselkedtél...

Mi a kérdés?Mert én azt írtam,le kicsit érthetőbben,amit te.

2010. márc. 9. 12:05
 23/29 A kérdező kommentje:

már nem a barátnője vagyok,hanem a menyasszonya...és tudja hogy miket csinál velem az anyja és megérti a reakciómat..hisz a szemébe is elmondta a dolgokat az anyja.

tudom h a gyűrű nem mencs vár a szakításra...de azért már el kell gondolkodni hogy valaki ezek után szakítson..

2010. márc. 9. 12:08
 24/29 A kérdező kommentje:

a kérdés még azt lett volna hogy hogy reagálja hogy ne is alázzam meg magam és hogy béke is legyen...mit csináljak ha este hazajön? az a helyzet h már nincs is kedvem kimenni és kettesbe maradni vele ,mert feszt szekál meg beszól...pl.egy héten egyszer megyek ki anyukámhoz és úgy tesz nekem h mivan anyád füttyent és már ugrani kell?

én még sose bántottam..mindig magamba tartottam.

2010. márc. 9. 12:13
 25/29 anonim ***** válasza:
Szia. Hát szerintem a virágos sztorinál nem tetted jól, hogy nem mentél ki. De legalább azt megtehetted volna, hogy kiszólsz, hogy bocsánat, halasszuk el a virág választást, mert nem érzed jól magad, biztosan megértette volna. De mivel akart volna adni valamit, és ő ebből csak azt látta, hogy Te nem mentél, hát így megsértődött valószínűleg. Hogy hallgatózott-e vagy sem, azt ugye nem tudja senki rajta kívül, így ez csak képzelgés. A virágos eset miatt kérj tőle elnézést és magyarázd el, hogy miért nem mentél ki hozzá. Hogy rosszul voltál. Egyébként meg a legjobb megoldás a költözés lenne, mert úgy tűnik, hogy nem igazán tudtok kijönni. Amit írsz, hogy soha nem szólsz semmiért, hanem mindent lenyelsz, a lehető legrosszabb megoldás, mert egyszer robbanni fog a bomba és leordítod anyósod haját egy piti dologért. Próbáljatok megbeszélni mindent, de ha alapvető ellentét van közöttetek, akkor költözést javasolnék, mert ez hosszú távon nem lesz jó! Tudom, én 10 évet éltem így egy rossz anyós mellett, aki mindenben irányítani próbált, ha meg nem sikerült, akkor meg volt sértődve és dúlt-fúlt.
2010. márc. 9. 12:19
 26/29 anonim ***** válasza:

ÉN azt csinálnám,hogy megmondanám neki,hogy akkor menjünk el anyukádhoz,bocsánatot kérni,mert bunkó voltam.

Attól hogy valaki szemét és nem szeretnék azzá válni.

Nem ezzel aláznád meg magadat.Azt már megtetted akkor,amikor felvetted anyós stílusát...

2010. márc. 9. 12:22
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem itt egymásra épülő dolgokról van szó,nem csak virágról,pénzről,beszólásokról.ÉN a helyedben hazaköltöznék,pihentetném a dolgokat,keresnék állást,és a párommal költöznék össze,ha eltudjuk magunkat tartani(ketten keresünk).
2010. márc. 9. 12:22
 28/29 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló.átélem a helyzeted.itt is ez megy..a párom azt mondta hogy nem fogunk miattuk szét menni,de tudom,nem szeret örlődni..ez neki sem jó.költözni még nem tudunk.kell egy pár hónap.csak addig kellene valahogy kihúzni..nem szoktam az anyjának szólni,inkább a páromnak szoktam,hogy beszéljem vele finoman hogy hagyjon már nyugton..ebből persze mindig az jön ki,hogy hogy én uszítom ellene a fiát..de vele meg nem lehet leülni megbeszélni,mert azt is próbáltam,de mindig el kezd ordibálni,meg elhord mindennek..
2010. márc. 9. 12:24
 29/29 A kérdező kommentje:
legutolsó válaszoló..ez lenne a megoldás igen.de mivel már gyűrű van az ujjunkon így nem igazán szeretnénk külön költözni...a szüleimhez meg nem férünk be..
2010. márc. 9. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!