Mit tegyek? Hogy kéne erre ma erre reagálnom?
tegnap nagyon összekaptam a párommal és begörcsölt a szívem,meg rosszul voltam...az anyja a munkahelyén kapott virágot,cserepeseket és az egyiket nekem akarta adni,mondta a párom h menjek már ki,én meg mondtam,hogy válasszon ő egyet,én nem megyek ki mert rosszul vagyok...erre a párom azt mondta neki kinnt hogy nem akarok kimenni,mert nem akarok megint a pénzről cirkuszolni..ugyanis a múlthéten nagyon összekaptunk.ráadásul,ma még be is görcsöltem,meg meg is jött..a párom meg reggel felkeltett,hogy írjak gyorsan egy önéletrajzot és küldjem el egy pár címre...ez odáig elhúzódott,hogy csak akkor mentem ki a szobából,mikor már ment elfele dolgozni az anyja... megkérdeztem h kell e valamit csinálni..rá vágta h nem és nem szólt semmi mást..
a múlthéten úgy összevesztünk,hogy a párom azt mondta h nem érti mi baja velem az anyjának és pont engem fogott ki magának szekálni...azóta csak akkor beszélünk,ha ő kérdez valamit.a véleményét tartja..nem is beszéltünk azóta arról a témáról..
mit tegyek?tegnap tényleg rosszul voltam.ma meg hipp hopp elment az idő...
kíméljetek légyszi a de bunkó vagy -os beszólásoktól...
Elöszsör ird már le, hogy mi is történt? Senkinek sincs fogama sem - milyedn virágért kellett volna hova kimenni, mißert neked, mi köze a rosszullétednek ehhez, ki hallgatózott, ki veszsekedett meg cirkuszolt a pénz miatt, hogy jön ebbe bele az önéletrajz, stb.
Nincs egyetlen értelmes mondatod sem, hogy akarsz igy valami választ kapni?
tegnap összevesztem a párommal,ettől lettem rosszul..aztán hazaért az anyja,és mondta a páromnak h kapott 2 cserép virágot,az egyiket nekünk adja,menjek ki és válasszam ki h melyik kell.de nem mentem ,mert szarul voltam..ez volt este.
ma reggel a párom hívott,hogy írjak egy önéletrajzot és küldjem el egy pár helyre..ez olyan sokáig tartott,hogy teljesen addig nem mentem ki a szobából,amíg nem végeztem,de akkor a párom anyja meg már indult dolgozni..ez most volt 11 órakor.kimentem megkérdeztem tőle,hogy kell e valamit csinálni,ő meg mogorván válaszolt h nem.és elment köszönés nélkül.máskor mindig köszön.
múlthéten nagyon összekaptunk a pénz miatt vele...és tegnap a párom pont mondta neki hogy most nem tudunk pénzt adni.ez után mondta a virágos dolgot...és mivel nem mentem ki kiválasztani a virágot, a párom azt a magyarázatot adta neki,hogy azért nem megyek mert nem akarok megint cirkuszolni a pénz miatt...
a hallgatózás meg most volt délelőtt,mert hívott anyukám és mondta hogy ha gáz van menjek haza..én meg mondtam anyukámnak,hogy kiáll értem a párom,meg megvédem magam,és hogy ha én elköltöznék innen,akkor a párom vergődne miattam a szüleivel,így nem fogok elköltözni.és mivel a párom anyja szeret hallgatózni,lehet hogy hallgatózott és hallotta...
szerintetek a virág miatt orrol vagy hogy most nem kap még pénzt, vagy hogy nem mentem ki vagy hogy hallotta a telefonálásomat? meg szerintetek hogy álljak hogy viszonyúljak hozzá ha hazaér hogy elsimítam a dolgokat és ne legyen vita meg harag?
most hívtam a párom,meséltem neki hogy mi volt ma..erre azt mondta hogy el kellesz gondolkozni,hogy mit csináljunk,mert ez így neki se jó,hogy harag meg ilyenek vannak...
de mit tegyek..már nincs kedvem kimenni az anyjához,mert mindig szekál ok nélkül és elvárja h hallgassak. a múlthéten megmondta a párom szemébe h szekál és akkor mi van?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!